Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 2, 4600 Køge

Vi udvider i Dagkirurgisk Afsnit, SUH, Køge og søger en ny operationssygeplejerske

 

Vi udvider i Dagkirurgisk Afsnit, SUH, Køge og søger en operationssygeplejersker

Har du interesse for sygepleje til korte kirurgiske patientforløb (modtagelse - operation – udskrivelse)?

Vores afsnit er i stor udvikling, med bl.a. flere operationsstuer, nye patientprofiler og operationer. Er det noget du være en del af og være med til at forme, så er er du måske vores nye kollega.

Velkommen til Dagkirurgisk Afsnit, Sjællands Universitetshospital, Køge
Vi tilbyder 1 stilling som Dagkirurgisk Sygeplejerske 37 timer/uge til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge. Organisatorisk hører Dagkirurgisk Afsnit under Anæstesiologisk Afdeling, som har afsnit i både Roskilde og Køge.

Dagkirurgisk Afsnit har udvidet med 2 nye operationsstuer med specialer Ortopædkirurgi, Organkirurgi samt et nyt speciale Plastik, der starter op 1. juni 2024. Du vil have primær funktion som Operationssygeplejerske, men vil også kunne varetage den præ-/postoperative sygepleje. Du vil have en veksling imellem de mere korte simple operationer til de mere komplicerede operationer inden for hernier, galder, Sakral Nerve Modulation (SNM), fod-/traume/rygkirurgi og arthroskopier. Fremtiden byder på stor udvikling inden for det dagkirurgiske område med flere specialer.

Du vil være tilknyttet flere mentorer og en buddy, som vil sørge for din oplæring og ikke mindst, at du kommer godt ind i vores fællesskab. Vi har et oplæringsprogram, som dine mentorer vil sørge for, at du kommer igennem. Du vil få tilbudt en uges kursus i introduktion til Operationssygeplejen. Vores introduktion udspringer af SUH Onboarding projekt med flere samtaler, hvor vi gør status og sørger for en kontinuerlig udvikling af dine kompetencer. Hvis du ikke har tidligere erfaring inden for dagkirurgien, skal du ikke holde dig tilbage. Hvis motivationen og interessen er tilstede, så sørger vi for resten.

Vi er en personalegruppe på 28 erfarne sygeplejersker. Vi har eg godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til faglig sparring, et godt læringsmiljø og masser af humor.

Vi har åbent mandag og fredag kl. 7.30 - 17.00 og tirsdag, onsdag og torsdag 7.30 – 20.00. Vores vagter er på 8-11 timer inden for disse tidsrum. Vi har lukket i weekend og helligdage, uge 8, uge 42, samt uge 29, 30, 31 i sommerferien. Altså en arbejdsplads med attraktive arbejdstider. Vi har et godt fællesskab, hvor vi også har sociale arrangementer uden for arbejdstid.

Vi varetager hele patientforløbet
Patient forløbet i Dagkirurgisk Afsnit omfatter modtagelse, operation, opvågning samt udskrivelse. Vi opererer patienter både i generel anæstesi og lokalbedøvelse. Vi har et tæt samarbejde med Anæstesisygeplejerske/-læge og de kirurgiske læger, som har deres daglige gang i Dagkirurgisk Afsnit.  Vores sygepleje tager udgangspunkt i den enkelte patient, og dagkirurgiske kerneydelser i hele patientforløbet udføres i høj kvalitet, således at behandling og pleje lever op til gældende kvalitetsstandarder, nyeste viden og evidens på området.

Udvikling af afsnittet
Fremtiden byder på stor udvikling inden for det dagkirurgiske område. Vi ønsker, at vores afsnit udvikles i takt med patienters behov, forbedrede organisatoriske arbejdsgange, kvalitets- og udviklingsarbejde, samt forskning. Vi har patienten i centrum, og det ”gode patientforløb” har en høj prioritet i det daglige arbejde. Vi stiler mod, at alle sygeplejersker har kompetencer inden for operations- og opvågningssygepleje og ønsker, at styrke et godt fællesskab og skabe en attraktiv arbejdsplads.

Du vil have mulighed for projekter i klinisk praksis i samarbejde med vores sygeplejefaglige forskningsleder.

Din profil
Vi søger en sygeplejerske med erfaring inden for operationssygepleje eller, som ønsker at tilegne sig disse kompetencer. Du er positiv og engageret, er visionær og kreativ med gode samarbejdsevner. Du er interesseret i udvikling af det dagkirurgisk område. Du medvirker til at skabe et godt patientforløb for den enkelte patient i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere. Du kan lide at have flere bolde i luften samtidig i en travl hverdag.

Hvis det har vakt din interesse, så kontakt mig til et uforpligtende kaffemøde. Du er også velkommen til at deltage i klinikken en dag, så du kan se hvad vi laver. Du kan kontakte Oversygeplejerske Tina Buggeskov tlf. 47325039 eller Souschef Birte Madsen tlf. 47326366.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgningsfrist 17. maj 2024.

Ansættelse 1. juli 2024.

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Tina Buggeskov
  • Adresse
    Lykkebækvej 2, 4600 Køge
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    034449
  • Quick-nr.
    462795
  • Indrykningsdato
    03-05-2024
  • Ansøgningsfrist
    17-05-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Lykkebækvej 2, 4600 Køge
  • Kontaktperson
    Tina Buggeskov
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2024
  • Regionens jobnr.
    034449
  • Quick-nr.
    462795
  • Indrykningsdato
    03-05-2024
  • Ansøgningsfrist
    17-05-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.