Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Afdelingslæger til Psykiatrisk Center København, åbent afsnit 19.3 på Gentofte og Akutafdelingen, Bispebjerg

Pr. 1. juni 2017 er to stillinger som afdelingslæge ledige til besættelse på alment afsnit 19.3 i Gentofte, og i akutafdelingen, Bispebjerg, Psykiatrisk Center København (PCK). 
 
Om stillingen, 19.3 
Afdelingslægen vil referere til afsnittets overlæge, der varetager ledelsen af afsnittet i samarbejde med afdelingssygeplejersken. 
19.3 er et alment åbent afsnit med 17 sengepladser. Afsnittet arbejder med SafeWard metoden sammen med det lukkede sengeafsnit og arbejder tæt sammen med  Distriktspsykiatrien på Møntmestervej, der har implementeret  F-ACT modellen. Afsnittet er i gang med et forløb, hvor den kognitive arbejdsmåde udvikles og medarbejdernes kompetencer løftes. Der er således masser af spændende udviklingsmuligheder i forhold til behandlingen af patienterne. 
Afsnittet har tæt samarbejde med de øvrige af centrets ambulante enheder, især de distriktspsykiatriske centre og OPUS, men også psykoterapeutisk klinik. 
 
Om Gentofte matriklen 
PCK har sengeafsnit på fire matrikler: Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Frederiksberg Hospital og Gentofte Hospital 
På Gentofte er der 4 sengeafsnit, der udover 19.3 omfatter et lukket afsnit, og to andre åbne afsnit, hhv alment og affektivt. Patienterne indlægges ikke direkte, men visiteres til Gentofte fra PCK´s Akutafdeling på Bispebjerg.  
 
Der er et tæt samarbejde mellem læger og psykologer på Gentofte matriklen om at få gode, sammenhængende patientforløb, høj faglig kvalitet samt et godt og fagligt inspirerende arbejdsmiljø, inklusiv hyppig undervisning og fælles-ratings, der afholdes i samarbejde med Bispebjerg matriklen. 
 
Om stillingen, Akutafdelingen 
Afdelingslægen vil referere til overlægen i team 1 eller team 2, der varetager ledelsen af de to teams i samarbejde med de respektive afdelingssygeplejersker. 
Akutafdelingen er Danmarks største og er en travl og spændende afdeling, der modtager patienter til hele PCK. Afdelingen består af team 1 med 17 akutte lukkede senge, fordelt på to etager, og team 2, der består af 8 akutte lukkede og 9 stationære lukkede pladser, ligeledes fordelt på to etager. I den akutte del modtages patienter med lidelser i hele det diagnostiske spektrum, og afdelingens primære opgave er udredning, akut behandling og eventuel visitation til stationære sengeafsnit. Indlæggelsen i akutafdelingen kan være max 7 dage, og ca. halvdelen af de indlagte udskrives direkte derfra til videre ambulant behandling eller egen læge. 
 
Om Bispebjerg matriklen 
På Bispebjerg matriklen ligger, ud over team 1 og 2, Akutmodtagelsen, der modtager alle patienter og vurderer dem mhp hjemsendelse eller indlæggelse i de akutte lukkede senge eller i de 9 åbne skadestuesenge. Fra Akutmodtagelsen udgår også tilsynsfunktionen til Bispebjerg Hospital. Der er et godt team af dygtige og erfarne speciallæger og tilknyttet specialpsykolog og læger under uddannelse samt SPU-er. Til akutmodtagelsen er endvidere knyttet et dobbelt studenter-vagthold, der er meget velfungerende.  
 
Om dig 
Vi lægger vægt på, at du er fagligt kompetent, har klinisk erfaring og gerne forskningserfaring eller forskningsinteresse. Derudover vægter vi gode samarbejdsevner og lyst til at indgå konstruktivt i det tværfaglige kliniske arbejde. 
 
Om Psykiatrisk Center København 
Om Psykiatrisk Center København kan nævnes, at centret er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 436.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by (inkl Christiania ) samt Frederiksberg og Vanløse. Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med 5 professorer og i alt cirka 100 forskere. PCK har i alt cirka 1300 årsværk ansat, har årligt cirka 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter. 
PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg Hospital- og Gentofte Hospitals samt Frederiksberg matriklen samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet. 
 
Centeret behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Centeret har en række specialeområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, anorexia nervosa, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, somatisering og liaison, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri. 
Centret rummer Kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager. 
 
Forskning er højt prioriteret på PCK, og der er på centret ansat fem professorer. Forskningen på PCK er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt. 
 
Alle lægestillinger har vagtforpligtelse. Der er aktuelt bagvagtslag på henholdsvis Bispebjerg. Rigshospitals og Frederiksberg-matriklen. På Rigshospitalet og Bispebjerg dækkes bagvagt af 1. reservelæger og afdelingslæger, mens Overlægerne har forskudt dagtjeneste (speciallæge i front) i akutmodtagelsen fra kl. 14-21, ca. 12-14 x årligt. Der er en frivillig vagtordning tilknyttet Gentofte Hospital, med tilstedeværelsesvagt og status af bibeskæftigelse.
 
Yderligere information om centeret kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgning 
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer. Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst. Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til konst. klinikchef Jeanett Bauer på tlf. 22 93 15 13 eller mail: jeanett.oesterby.bauer@regionh.dk. 
 
Ansøgningsfrist er fredag d. 28. april 2017 kl. 12.00. 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Stillingstype
    Læge, Afdelingslæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2017
  • Regionens jobnr.
    205176
  • Quick-nr.
    317775
  • Indrykningsdato
    18-04-2017
  • Ansøgningsfrist
    28-04-2017 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Stillingstype
    Læge & Afdelingslæge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2017
  • Regionens jobnr.
    205176
  • Quick-nr.
    317775
  • Indrykningsdato
    18-04-2017
  • Ansøgningsfrist
    28-04-2017 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.