Jobbet "Sygeplejerske søges til infektionsmedicinsk sengeafdeling på Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Vi søger en engageret sygeplejerske til en fast stilling på vores sengeafsnit 8642 snarest muligt. Stillingen er på 37 timer ugenligt i skiftende vagter og 12-timers vagter hver 3. weekend.
 
Om afdelingen og sengeafsnittet  
Infektionsmedicinsk afdeling består af to sengeafsnit med hver 14 senge,( heraf 7 isolationsstuer), et ambulatorium og et daghospital.
 
Det infektionsmedicinske speciale omfatter en lang række infektionsmedicinske sygdomme, herunder HIV, meningitis, cystisk fibrose, neuroinfektioner, spondylodiscitis, sepsis, uafklarede febertilstande, hepatitis, tuberkulose, tropesygdomme og patienter med immundefektsygdomme. Vi samarbejder med langt de fleste kliniske specialer på Rigshospitalet.  
 
90 % af indlæggelserne er akutte, hvilket medfører, at hver dag er forskellig og og til dels uforudsigelig. Patienterne er dels akut syge, men en del er også kronisk syge, som indlægges til iv-antibiotikakure pga af opblussen af kroniske infektioner.  
 
Sygeplejen til den infektionsmedicinske patient fremtræder ofte meget kompleks. Vores sygeplejeopgaver spænder lige fra at dække basale behov til at yde højt specialiseret sygepleje.  
 
Vi søger en sygeplejerske der:  
• har lyst til at arbejde indenfor det meget spændende og alsidige infektionsmedicinske speciale.  
• er ansvarsbevidst, faglig velfunderet, har overblik og kan håndtere akutte situationer  
• aktivt vil være med til at sikre og udvikle sygeplejen til de infektionsmedicinske patienter  
• har gode samarbejdsevner og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø for alle  
 
Vi kan tilbyde:  
• Et introduktionsprogram, der er tilpasset dine kompetencer  
• Mulighed for sygeplejefaglig refleksion via sygeplejekonferencer, hvor vi drøfter patientcases, etiske dilemmaer og udviklingsarbejde i afdelingen.  
• Et godt tværfagligt samarbejde og arbejdsklima.  
 
Ansøgningsfrist 2. august 2017 kl 12.00.
 
Ansættelsessamtaler den 10. august 2017.  
 
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Daugaard på tlf. 35 45 16 40.  
 
Link til stillingsbeskrivelse: