Jobbet "Overlæge til Radiologisk Afdeling, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt

En deltidsstilling (15-20 timer) som overenskomstansat overlæge subsidiært afdelingslæge i diagnostisk radiologi er ledig til besættelse 01.09.17 eller snarest efter aftale. Ansøgere med dokumenteret erfaring med CT, MR og/eller det onkoradiologiske område vil blive foretrukket.

NSR Radiologisk Afdeling i Næstved er fuldt digitaliseret og i fortsat klinisk faglig udvikling. Afdelingen råder over tre MR-scannere, to CT-scannere og tre UL rum, samt bidrager i PET-CT diagnostik. Der udføres årligt ca. 90.000 undersøgelser og procedurer.   

De to radiologiske afdelinger på Næstved og Slagelse sygehuse er administrativt sammenlagt til en samlet enhed under én afdelingsledelse. De to afdelinger har et tæt samarbejde, men fungerer i hovedsagen som to adskilte enheder. Afdelingerne er fuldt digitaliserede, og der anvendes talegenkendelse.

Afdelingen lægger vægt på kvalitet i et fagligt kompetent og professionelt arbejdsmiljø samt et velfungerende samarbejde præget af god kollegialitet såvel internt i afdelingen som ift. vore samarbejdspartnere i og uden for sygehuset. Vi er aktive i Sygehusets mangeårige omfattende kvalitetsarbejde. Sygehuset arbejder ud fra et samlet kvalitetsparadigme baseret på organisatorisk, faglig og patientoplevet kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger.

Ansøgningen bedes struktureret omkring speciallægens syv roller.

Yderligere oplysninger om stillingen og/eller aftale om besøg i afdelingen kan fås ved henvendelse til:

Ledende overlæge Carsten Sloth, 40 33 02 65, cslo@regionsjaelland.dk

Ledende oversygeplejerske Jonna Bryld, 23 37 06 59, jbry@regionsjaelland.dk

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave