Region Midtjylland

Gudenå Hospice

Sygehusvej 18, 8740 Brædstrup

Sygeplejersker til hospice

Om Gudenå Hospice:

Gudenå Hospice er et nu veletableret hospice, som modtog de første patienter og deres pårørende i april 2015.

Formålet med Gudenå Hospice er at yde palliativ behandling på specialiseret niveau til uhelbredeligt syge og døende, samt at yde omsorg for pårørende. Den palliative indsats på specialiseret niveau omfatter lindring af komplekse fysiske, psykiske, sociale og åndelige/eksistentielle behov, samt støtte til de pårørende efter dødsfaldet.

Ud over selve kerneopgaven er der en forventning om at Gudenå Hospice indgår i samarbejde med andre aktører på det specialiserede palliative niveau, for hermed at bidrage til udvikling og formidling af viden på området.

Personalet på hospice er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, fysioterapeuter, sekretær, psykolog, præst, køkkenpersonale, rengøringspersonale, pedel, frivilligkoordinator og musikterapeut. Der er lægedækning fra Det Palliative Team ved Hospitalsenheden Horsens.

Om opgaven:

Som sygeplejerske på Gudenå Hospice forventes man at indgå som en aktiv og engageret medspiller i det tværfaglige samarbejde, med det mål for øje, at skabe størst mulig lindring og støtte til patienten og de pårørende. 

Den specialiserede palliative sygepleje er oftest kompleks og har øje for det hele menneske, det vil sige at man som sygeplejerske arbejder med de fysiske, psykiske, sociale og åndelige/eksistentielle udfordringer, som den enkelte ønsker støtte til. Sygeplejersken forventes desuden at indgå i større eller mindre udviklings- og undervisningsopgaver, alt efter den enkeltes kompetencer og erfaringer på området.

Se iøvrigt funktionsbeskrivelse for sygeplejerske ved Gudenå Hospice på hjemmesiden www.gudenaahospice.dk.

Om stillingerne:

Der er tale om:

En stilling fortrinsvis i blandende dag- og nattevagter, 32 timer ugentligt.

En stilling fortrinsvis i blandede dag- og aftenvagter, 32 timer ugentligt.

En stilling i nattevagt, ca. 16 timer ugentligt. For denne stilling er det i vid udstrækning muligt at aftale en individuel vagtplan, som kan kombineres med videreuddannelse eller lignende aktiviteter som kræver fleksible arbejdstider.

For alle stillingerne gælder, at der er weekendvagter enten hver anden weekend i 8 timers vagter eller hver 3. weekend i 12 timers vagter.

Forventninger til ansøgere:

Ansøgere til stillingerne skal have dansk autorisation som sygeplejerske og skal have mindst 2 års solid erfaring efter endt grunduddannelse, meget gerne inden for palliation eller andre relevante områder, f.eks., onkologi, medicinske eller kirurgiske specialer, neurorehabilitering, etc.

Ansøgerene skal have et stærkt fundament inden for kommunikation og dokumentation og skal have lyst til at sætte sit præg på udviklingen af Gudenå Hospice.

Af personlige kompetencer vægter vi især at ansøgerne er ansvarlige og besidder godt overblik og god evne til prioritering. Her ud over er det afgørende at ansøgerne besidder god indlevelsesevne, rummelighed, fleksibilitet og situationsfornemmelse, samt at ansøgerne har vilje og evne til tværfagligt samarbejde samt vilje og evne til personlig og faglig udvikling.

Vi kan tilbyde:

En rummelig, dynamisk og overskuelig arbejdsplads med velfungerende tværfagligt samarbejde, hvor vi løfter i flok og passer godt på hinanden.

Vagtplanlagte udviklingsdage ca. 6 gange årligt, hvor der arrangeres undervisning, supervision og hvor der arbejdes med udviklingsopgaver.

Madordning med veltillavet og sund mad fra eget køkken, hvor der er fokus på årstidernes råvarer, hjemmebagt brød og fællesskab omkring måltiderne.

Stor indflydelse på eget arbejde og på egen arbejdsplan og mulighed for at sætte sit præg på en institution som stadig er ung.

Om løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. 

Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til souschef Kirsten Dahl Knudsen (76 29 66 52) eller hospicechef Kirsten Ørom Larsen (76 29 66 51).

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, eksamenspapirer og CV skal være os i hænde senest søndag den 5. november. 


Vi besvarer kun ansøgninger i elektronisk form via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/at3xsa

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 9. november.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Gudenå Hospice
  • Kontaktperson
    Kirsten Ørom Larsen
  • Adresse
    Sygehusvej 18, 8740 Brædstrup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid under 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2018
  • Quick-nr.
    323512
  • Indrykningsdato
    04-10-2017
  • Ansøgningsfrist
    05-11-2017 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Gudenå Hospice
  • Adresse
    Sygehusvej 18, 8740 Brædstrup
  • Kontaktperson
    Kirsten Ørom Larsen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid under 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2018
  • Quick-nr.
    323512
  • Indrykningsdato
    04-10-2017
  • Ansøgningsfrist
    05-11-2017 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.