Jobbet "Bioanalytiker til fast stilling og vikariat søges til Enhed for Genomisk Medicin på Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
 
Ved Genomisk Medicin på Rigshospitalet opslås en fast stilling og et bioanalytikervikariat (37 timer pr. uge) til besættelse 1. november 2017 eller snarest derefter. 
 
Stillingerne vedrører molekylær cancer diagnostik. Arbejdet vil i større grad omfatte avanceret diagnostik ved brug af array teknologi (RNA array, SNP array) og dertil relaterede metoder, samt basale molekylærbiologiske teknikker såsom DNA og RNA oprensning fra hhv. blod og væv, cDNA syntese og PCR amplifikation.   
 
Arbejdet kan også inkludere arbejde med prøvemodtagelse og registrering af prøver. Erfaring med et eller flere af disse områder vil derfor være en fordel, men ikke et krav. Vi søger en person, som trives i rutine, men også en, som godt kan lide udfordringer relateret til løsning af forskellige projekter. 
 
Vi består af ca. 35 personer fordelt på flere faggrupper og kan tilbyde et spændende og kreativt miljø med gode muligheder for udvikling og en god kollegial atmosfære. 
 
Enheden er DANAK akkrediteret efter ISO15189, hvorfor arbejdet er underlagt standardens retningslinjer.  
 
Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge, hverdage mellem kl. 8-15.30 med mulighed for ønsker om fleksible arbejdstider i tidsrummet kl. 6-18. På sigt kan der ved behov være enkelte dage med mødetid enten fra kl. 6 eller til kl. 18. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst på Sundhedskartellets område for ikke-ledende personale indgået mellem bl.a. dBio og Danske Regioner.  
 
Yderligere oplysninger kan fås hos ledende akademiker Olga Østrup (tlf: 3545 3016).

Ansøgningsfrist er søndag den 22. oktober 2017. 
 
Ansøgning, CV og kopi af eksamensbeviser mv. sendes via linket i opslaget.