Jobbet "Fysioterapeut til palliativ enhed, Fysio- og Ergoterapien, Næstved Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt

Palliation på højt fagligt niveau

Da en af vores palliative fysioterapeuter er gået på pension, søger vi en fysioterapeut til palliativ enhed i Næstved, Nykøbing og Slagelse.

I den palliative enhed arbejder vi tværfagligt, helhedsorienteret og med fokus på den enkelte patients liv og situation.

Vi søger efter en fysioterapeut med bred erfaring fra kommune og sygehus, gerne med viden om lymphødem behandling og interesse for det spændende og udfordrende palliative speciale.

Du er moden og robust, en god kommunikator og du kan tage fagligt ansvar og skabe relationer.

Du vil sammen med socialrådgiver, læge og sygeplejerske bidrage til udviklingen og moderniseringen af den palliative indsats til patienter, der er visiteret til den enhed, der dækker en del af Region Sjællands geografiske område.
Som fysioterapeut i den palliative enhed skal du arbejde selvstændigt med fysioterapi i tæt koordinering med samarbejdspartnere  i region og kommune, som et ligeværdigt medlem af Palliativ Enheds teams i Næstved, Slagelse og Nykøbing F.

Det primære tjenestested er Næstved og terapeutfaglig sparring og personale administration varetages af Reumatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital i tæt samarbejde med afsnitsledelsen i Næstved.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Susanne Johansen eller afdelingsterapeut Pouline Gringer. 

Samtaler 10.11.17 i Næstved 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.