Jobbet "Social- og sundhedsassistent på Organkirurgisk Sengeafsnit, Vejle Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
Efterlysning: Frisk og initiativrig Social- og sundhedsassistent, som drømmer om en stilling på 32 timer, på en afdeling hvor vi sætter patienten først, drager omsorg for de pårørende, og har et godt arbejdsmiljø. 
Afdelingen er en del af Vejle Sygehus Patienternes Kræftsygehus. Kerneopgaven er præ- og postoperativ pleje og omsorg for patienter med tarmkræft, brystkræft, modermærkekræft og forskellige typer af hudkræft. Patienterne indlægges elektivt som en del af et pakkeforløb, eller overflyttes hertil fra andre afdelinger. Derudover har en del terminalt registrerede patienter med åben indlæggelse i afdelingen, hvor opgaven er pleje, omsorg og basal palliation. 
Du vil få grundig introduktion og oplæring til specialet, og derved tilegne dig nye kompetencer. 
Der er et godt arbejdsmiljø i afdelingen, og det har vi fokus på at bevare. Du får indflydelse på egen arbejdsplan, og kan vælge mellem at arbejde hver anden eller hver tredje weekend – i ferieperioder må man dog være indstillet på, at det indimellem kan blive hver anden weekend. 
 
Vi søger en kollega som 
•                          Er god til at danne sig et overblik, og kan arbejde systematisk og
                            selvstændigt 
•                          Brænder for arbejdet i et sengeafsnit 
•                          Har det godt med at arbejde dag og nat 
 
Har ovenstående vakt din interesse, så send en ansøgning til oversygeplejerske Helle Gangelhof. Ansøgningsfrist er den 23/10. Der afholdes samtaler i uge 43. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingssygeplejerske Gitte Gee på telefon 7940 5673. 
 
Ansøgning skal ske på nedenstående link: