Jobbet "Læge til uklassificeret stilling på Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt
Vi tilbyder ansættelse til 1 læge, som har lyst til ansættelse på Afdeling for Kirugi som uklassificeret reservelæge i 1 år fra 1. marts 2018. 
 
Fagligt giver Bornholms Hospital en særlig mulighed for at erhverve sig de brede lægekompetencer og håndværk herunder skadestuearbejde, traumemodtagelse, modtagelse af akutte kirurgiske tilstande, stuegangsfunktion og praktiske kirurgiske kompetencer. Afdeling for Kirurgi består af mave/tarmkirurgi, ortopædkirurgi samt gynækologi og obstetrik.  
 
Man arbejder selvstændigt, men altid enten med mulighed for eller under direkte supervision og masser af feedback.  
 
Bornholms Hospital er et akuthospital, der, som det eneste i Region Hovedstaden, har samlet henholdsvis de kirurgiske specialer i én afdeling, Afdeling for Kirurgi, og de medicinske specialer samt onkologien i én afdeling, Afdeling for Medicinske Sygdomme.  
 
Vi gik på Sundhedsplatformen (SP) i marts 2017, og har man ikke allerede erfaring i SP, vil der være mulighed for at lære systemet.  
 
Ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Bornholm ligger kun en halv time fra København med fly. Da stillingen er tidsbegrænset, er der fradragsmuligheder både på transport og dobbelt husførelse. Vi tilbyder bolig, og der er en tradition for et hyggeligt fællesskab, da de fleste yngre læger bor i boliger på sygehusets område.  
 
For yderligere information kan reservelæge Maria R. Adams kontaktes på tlf.: 20 78 01 88, mail: maria.riisager.adams@regionh.dk eller kst. ledende overlæge Svend Schulze på tlf.: 26 71 63 14, mail: svend.schulze.01@regionh.dk  
 
Ansøgningsfrist:  
Motiveret ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger sendes via ”søg job” her på siden senest mandag den 18. december 2017, kl. 12:00.  
 
Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk  
 
Bornholm bliver ofte set som en ren ferieø. Men Bornholm er meget mere end det. Vi har et attraktivt samfund med overraskende natur, tiltrækkende nærvær, høj livskvalitet, berømte fødevarer og en behagelig lavere puls. Bornholm summer af liv, udfordringer og oplevelser. Foretrækker man afveksling, er storbyen lige rundt hjørnet – 30 minutter med fly.  
 
Hvis du ikke har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at følge linket og læse ”Flyt til Bornholm” http://flyttilbornholm.dk/hvorfor/tilflytterkonsulenten.aspx  
 
Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholminfo.dk