Jobbet "Vi søger pædagoger og ergoterapeuter til Tørring" er udløbet

Region Midtjylland

SAU Kildebo

Skolevænget 5, 7160 Tørring

Dit næste skridt
  • Er du uddannet pædagog eller ergoterapeut?
  • Kan du se dig selv i en organisation hvor vi brænder for at skabe trivsel, udvikling og forandring for voksne med autisme?
  • Er du fagligt stærk, vant til at dokumentere og arbejde målrettet, insisterende, udviklingsorienteret?
Så er du måske en af vores nye kollegaer i Tørring.

Afdelingerne i Tørring er en del af Specialområde Autisme, der er Region Midtjyllands specialiserede autismetilbud til voksne. I Specialområde Autisme har vi 26 afdelinger, vi er 400 medarbejdere og samarbejder med 300 borgere.  Vi har egen konsulentafdeling og herunder egen autismeuddannelse.
 
Vi har nye borgere på vej ind og har derfor brug for flere kollegaer på holdet i Tørring. Vi søger medarbejdere med socialfaglig uddannelse, til to faste fuldtidsstilling samt en række vikariater af kortere og længere varighed. Vi håber du kan starte 1. februar, men meget gerne før hvis muligt.

Du kan læse mere om de enkelte afdelinger i Tørring via vores hjemmeside www.sau.rm.dk. I din ansøgning er du velkommen til at målrette din ansøgning til en bestemt afdeling med henblik på målgruppe mm.    

Din profil
Du har en pædagogisk eller ergoterapeutisk uddannelse kombineret med relevant autismeerfaring, som du evner at omsætte i praksis. 
For at lykkes i dit arbejde er det vigtigt, at du er insisterende i din faglige udvikling, at du brænder for arbejdet med voksne med autisme, samtidig med at du er motiveret for at tilegne dig Specialområde Autismes tilgang til autisme.
 
Det er vigtigt at du forholder dig til have et arbejde hvor kompleksitet i forhold til målgruppen, dokumentation og forandringer er en del af hverdagen.  
 
Som person er du åben og trives på en arbejdsplads, hvor etik, ordentlighed og respekt er i centrum for samarbejdet blandt ledelse og kolleger, men også i forhold til samarbejdet med borgerne.
 
Du skal have det godt med at stå alene og træffe beslutninger, også når der er pres fra flere sider. Du skal kende til egne grænser og være i stand til at handle loyalt i komplekse og uventede situationer. 
Og så skal du trives med et arbejde hvor døgnvagter og skiftende arbejdstider er et vilkår.

Vi tilbyder 
  •  en specialiseret organisation med høj faglighed og mange   udviklingsmuligheder.
  •  alle fastansatte tilbydes autismepilotuddannelse.
  •  undervisning , vejledning bliver prioriteret højt og foregår løbende
  •  en arbejdsplads, hvor psykisk arbejdsmiljø bliver prioriteret højt.
Har du spørgsmål til, hvem vi er, og hvordan vi arbejder er du velkommen til at kontakte daglig leder Mette Seierup på 51 58 92 14 eller daglig leder Lizzi Søe Christiansen på 23 63 77 53..
 
Ansøgningsfristen er den 13. december
Samtalerne forventes afholdt den 18. december 
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomster og aftaler om Ny Løn. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Specialområde Autisme.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale