Jobbet "Lægesekretærer til Akutafdelingen, Slagelse Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 50, 4200 Slagelse

Dit næste skridt

Har du lyst til at arbejde på det akutte område, hvor tingene ofte går stærkt, hvor dagen ikke kan planlægges og hvor du er afdelingens ansigt i mødet med den akutte patient? Trives du med skiftende arbejdstider i treholdsskift og vagt hver anden weekend? Er du ambitiøs på dit fags vegne og ser kvalitetssikring og controlling som en integreret del af din hverdag? Så har du nu mulighed for at blive en del af akutafdelingens team af lægesekretærer.

Vi søger lægesekretærer på 28, 30, 32 timer til

 • Sagsbehandling for både indlagte og skadestuepatienter
 • Over tid vagt i telefonvisitation - dvs. modtagelse af akutte opkald fra lægevagt og ambulancer 
 • Modtagelse af patienter og pårørende i skrankefunktion
 • Tværfaglig dokumentation i SP på stuen ved traumemodtagelse og røde kald

Vores forventninger til dig

 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet i din opgaveløsning
 • Du tænker løsningsorienteret, tværfagligt og helhedsorienteret
 • Du er imødekommende og serviceminded i dit møde med patienter, pårørende og det kliniske personale
 • Du er en god kollega med lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø med smil, humor og en engageret tilgang til dit arbejde 

Vi tilbyder

 • Oplæring i akutafdelingens funktionsområder 
 • Mulighed for på sigt at arbejde med specialopgaver
 • Et afvekslende job med skiftende funktioner
 • Gode kolleger med stor grad af fleksibilitet ift. vagtbytte

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder den indeholder så kontakt ledende lægesekretær Mai Daugaard, mvda@regionsjaelland.dk, 29 17 51 41. 

Om Akutafdelingen
Slagelse Sygehus er et af regionens fire akutsygehuse. Alle akutte patienter til Slagelse Sygehus modtages via akutafdelingen.

Akutafdelingen flyttede i 2013 til et nybygget akuthus, hvor vores patienter og personale har optimale rammer. Vores afdeling modtager ca. 26.000 akutte patienter til indlæggelse og ca. 35.000 skadepatienter pr. år. 

Vores afdeling består af; en skadestue med traumestuer, et modtagerafsnit med 56 senge fordelt på to etager samt skadeklinikken på Næstved Sygehus. Vi er ca. 250 ansatte i akutafdelingen, og er alle dedikerede til vores arbejde.

Ansøgningsfrist 22.12.17

Samtaler 28.12.17 formiddag 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave