Jobbet "Afdelingslæge i Urinvejskirurgi" er udløbet

Region Midtjylland

Urinvejskirurgisk Afdeling K

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
En stilling som afdelingslæge ved Region Midtjylland med tjeneste ved Urinvejskirurgi, Aarhus Universitetshospital, Skejby, er ledig til besættelse 1. marts 2018 eller efter aftale.
 
Urinvejskirurgi varetager højt specialiserede funktioner inden for avanceret urologi, børneurologi og transplantationskirurgi i henhold til Sundhedsstyrelsens vejledning. Afdelingen dækker endvidere alle områder af basisurologien.
 
Der ønskes ansøger, som er speciallæge i urologi med kompetence- og interessemråder inden for udredning og behandling af voksne patienter med benigne urologiske lidelser. Som afdelingslæge i stillingen vil man specielt skulle beskæftige sig med udredning og behandling af LUTD, herunder også evaluering og evt. implementering af nye behandlingsmetoder både i praksis og som led i forskningsaktivitet. Afdelingslægen forventes at tage del i urologiteamets øvrige aktiviteter i form af bla. udredning og behandling af penoskrotale lidelser, simpel stensygdom og andrologi.
 
Urinvejskirurgi på Aarhus Universitetshospital varetager benign urologi på hovedfunktions-, regions- og højt specialiseret niveau. Patientgrupperne omfatter patienter med urinvejssten, penoscrotale lidelser, erhvervede eller medfødte  misdannelser i øvre og nedre urinveje, LUTD og funktionelle lidelser. Urinvejskirurgi er førende indenfor den ambulante kirurgi, og en stor del af den kirurgiske aktivitet ligger placeret i vores dagkirurgiske afdeling og i ambulatorierne. Vi ser stadig et stort udviklings- og forskningspotentiale og stiler mod implementering af nye behandlingsmodaliteter, som du, som en del af urologiteamet, vil kunne bidrage til. 
 
Forskningsaktivitet vil være et stort plus. Du skal være villig til at indgå i et travlt og dynamisk team, hvor udredning, behandling og forskning går op i en højere enhed.
 
Stillingen er forbundet med bagvagt med rådighedstjeneste fra bolig, men der kan blive tale om at blive undtaget for vagt i en periode med henblik på dedikeret uddannelsesforløb.
 
Ansøgeren bedømmes ud fra de syv lægeroller. Skema til faglig bedømmelse kan hentes her. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation og en tilfredsstillende børneattest. 
 
Ansættelsen sker med hovedtjeneste indtil videre ved Aarhus Universitetshospital, Skejby, Urinvejskirurgi og med ambulatorieudetjeneste i Horsens eller Randers.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Anette Ryslev på 4017 8902 eller på anetrysl@rm.dk.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.