Jobbet "REGIONAL TB-SYGEPLEJERSKE I NORDGRØNLAND" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Personaleadministrationen, 1230 Nuuk

Dit næste skridt

Vi søger en TB-sygeplejerske i Sundhedsregioner Avannaa, Disko, og Qeqqa, Stillingen ønskes besat per 1. februar 2017, eller efter nærmere aftale.

 

Stillingen er en nyoprettet stilling, hvor man vil beskæftige sig med tuberkulose i sundhedsregioner Avannaa, Disko, og Qeqqa, med fysisk placering på Regionssygehuset i Ilulissat.  Vi søger en sygeplejerske, der har lyst til at indgå i et konstruktivt samarbejde med et TB team bestående af landslægen, sygeplejerske i landslægeembedet, regionsledelser, den landsdækkende tuberkulosesygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital samt de nøglepersoner, der beskæftiger sig med TB i de 3 sundhedsregioner. Der kan forventes rejseaktivitet til Regionsygehuse i Aasiaat og Sisimiut, samt til andre byer og bygder i de 3 sundhedsregioner.

Desuden vil der være samarbejde med socialsektoren omkring risikogruppe i samfundet.

 

VI FORVENTER, AT DU:                                        

 • Har erfaring og uddannelse/kurser inden for det infektionsmedicinske område med fokus på TB 
 • Har gode kommunikative og samarbejdskompetencer
 • Vil medvirke til høj service og kvalitetssikring
 • Har klinisk og pædagogisk erfaring
 • Gerne erfaring med projektarbejde
 • Lyst til at samarbejde med andre sektorer, derunder socialområde, kommuner, skoler, og andre organisationer
 • Er fortrolig med IT

 

VI TILBYDER:

 • Et selvstændigt og spændende arbejdsfelt
 • Interregional funktion med til tider en del rejseaktivitet
 • Spændende arbejde omkring det Infektionsmedicinske område 
 • En dejlig arbejdsplads på et regionssygehus
 • Medvirke ved planlægnings- og analyseopgaver
 • Medansvarlig for implementering af den nye nationale TB-strategi
 • Ansvar for udarbejdelse af statistisk materiale

 

MÅLET ER:

 • At sikre opfyldelse af mål og strategier for Tuberkulosebekæmpelse i henhold til den nye nationale Tuberkulosestrategi
 • At skabe kontinuitet og sikre kvalitet i infektionsmedicinsk behandling inden for TB, herunder opsporing, undersøgelse og behandling

 

Læs i øvrigt om den Nationale Tuberkulosestrategi på http://peqqik.gl/Emner/Sundhedstilbud/Kroniker/Tuberkulose?sc_lang=da-DK.

I Nordgrønland, nord for polarcirklen er der en mangfoldighed af muligheder for at udfolde sig i den smukke natur, og opleve den grønlandske kultur.

 

www.gjob.dk kan du læse mere om Sundhedsvæsenet, og du kan møde nogle af dine fremtidige kolleger og læse om deres oplevelser med at leve i Grønland.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.
Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD:

Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Peqqissaasut Kattuffiat for sygeplejersker og radiografer i Grønland. Find din overenskomst her.
http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

ANSØGNINGSFRIST: 27. december 2017

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201712476).

 

NÆRMERE OPLYSNINGER:

Informationsmateriale samt funktionsbeskrivelse kan indhentes hos Ledende Regionssygeplejerske Arnannguag Blytmann på telefon +299 94 71 22 eller e-mail: arbl@peqqik.gl

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Daniel Rausner på tlf. +299 34 43 81 eller e-mail: danr@peqqik.gl
 

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.