Jobbet "Lægesekretær til Afdelingen for Medicinske Sygdomme, Hjertemedicinsk Afsnit, Aabenraa" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabernaa

Dit næste skridt
Vi mangler en ny lægesekretærkollega – er det dig??  
 
Vi søger en dygtig og engageret lægesekretær (32-37 timer/uge), som vil være med til at skabe rammen om det gode patientforløb og det gode arbejdsmiljø. Vi har brug for en kollega, der brænder for faglig udvikling og har lyst til at arbejde i teams. Er det lige netop dig og trives du i en travl hverdag – så er du hjertelig velkommen hos os.
 
Om Hjertemedicinsk Afsnit: Hjertemedicinsk Afsnit er et afsnit i afdeling for Medicinske sygdomme og består af et hjertemedicinsk sengeafsnit med 18 sengepladser, et stort hjertemedicinsk ambulatorie samt et hæmatologiske dagafsnit og et karkirurgisk ambulatorie. Der er et tæt tværfagligt samarbejde omkring patientforløbene og der er et stort flow mellem sengeafsnittet og ambulatoriet. Sengeafsnittet får patienter indlagt via FAM, overflytninger fra OUH Kardiologisk Afdeling og fra vores eget ambulatorium. Vi varetager udredning, observation og behandling af alle typer hjertemedicinske patienter under indlæggelse og i ambulante forløb, her foretages også pacemakerimplantationer samt KAG-undersøgelser.  
 
Lægesekretærernes arbejdsopgaver  
Sekretariatet i Hjertemedicinsk Afsnit et fælles sekretariat med basisfunktioner og teamspecifikke funktioner indenfor hjertemedicin, hæmatologi og karkirurgi. Skrivearbejde i forbindelse med akutte indlæggelser varetages af Akutsekretariatet i Fælles Akut Modtagelsen.  
 
Sekretæropgaverne udføres i et tæt samarbejde med ambulatoriets og sengeafsnittets læger og sygeplejersker.  
 
Arbejdsopgaverne er afvekslende og består at administrative funktioner i forbindelse med visitation, booking og indkaldelse af patienter, journalskrivning, registreringsopgaver, telefonbetjening og receptionsbemanding. Arbejdets tilrettelægges efter rulleplan, hvor vi arbejder i teams. Du indgår i en vagtplan, hvor arbejdstiden ligger mellem kl. 07.30 og 20.00. P.t. påtænkes udvidet ambulatorietid med et ugentlig ambulatorie til kl. 20.00, ligeledes er det lørdags vagtturnus ca. hver 8.weekend.  
 
Vi tilbyder:  
  • en spændende arbejdsplads, hvor et kollegialt samarbejde vægtes højt  
  • en uformel omgangstone i et tværfagligt miljø  
  • et selvstændigt job med mange afvekslende arbejdsopgaver  

 

Personprofil:  
Vi forventer, at du:  
  • er uddannet lægesekretær og lægger en høj faglig standard i dit daglige arbejde  
  • har kendskab til og har arbejdet med Cosmic 7.5  
  • et godt overblik og kan prioritere dine opgaver  
  • er glad for at skrive journalnotater – til tider lange notater  
  • har kendskab til kardiologiske fagudtryk  
  • tager ansvar og bevarer overblikket i en travl hverdag og med afbrydelser og højt arbejdstempo  
  • er fleksibel og omstillingsparat med gode samarbejdsevner  
 
Løn og ansættelsesforhold iht. gældende overenskomst mellem Danske Regioner og HK.  
 
Vi du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte lægesekretær Sidse Jensen på telefon 79972622 og spørg efter Sidse Jensen eller overlæge Michael Skov Hansen telefon 51538326 mail: Michael.Skov.Hansen@rsyd.dk 
 
Ansøgningsfristen er den 5. januar 2018. Samtaler afholdes onsdag den 10. januar 2018.