Jobbet "Regionslæge til Uummannaq, Nordgrønland" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

EFTERLAD EN LILLE DEL AF DIT HJERTE - REGIONSLÆGE SØGES TIL UUMMANNAQ

En stilling som regionslæge på Uummannaq sundhedscenter er ledig til besættelse fra 1. februar 2018 til 1. april 2018

Ansøgeren kan være en yngre læge med interesse for gynækologi-obstetrik eller almen medicin, eller en læge med speciallægeanerkendelse i almen medicin. Kendskab til anæstesi og/eller selvstændig kirurgisk færdighed vil være en fordel, men er ingen betingelse. Der er mulighed for vikariat. Ansættelse i Grønland giver dispensation i op til 1 år for 5-årsreglen.

 

Sundhedsvæsenet i et Grønlandsk distrikt, som Uummannaq, er først og fremmest rettet mod sundhedsfremme, forebyggelse og behandling. Funktionerne udgår fra sygehuset og tilbydes samtlige distriktets beboere, uanset om de bor i by eller bygd. Funktionerne udføres i et tæt samarbejde imellem læger, sygeplejersker, sundhedsplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og det lokale personale, og arbejdet kræver i mange tilfælde tolkebistand.

 

Sygehuset varetager den primære sundhedstjeneste for Uummannaq og for de syv omkringliggende bygder.

 

Uummannaq har ca. 2.500 indbyggere fordelt i byen og dens syv bygder. Du vil komme til at opleve det virkelige Grønland, med midnatssol fra maj til august, og vintre hvor solen ikke når over horisonten, men hvor landskabet lyses op af sne, stjerner og nordlys. I perioden vikariatet strækker sig over, når du at opleve vinteren med mulighed for hundeslæde ture, foråret og til sidst den smukke grønlandske sommer.

 

Om Uummannaq, din kommende arbejdsplads og generelle regler omkring skat, sprog kan du med fordel læse om i denne håndbog: http://mags.datagraf.dk/dgs/4/17

 

Du kan læse mere om ansættelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl, hvor du også kan læse om organisationen og om andres oplevelser med at bo i Grønland. Hvis du har lyst til at se billeder og læse mere om Uummannaq se: http://www.greenland.com/da/destinationer/nordgroenland/uummannaq/

 

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

 

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Ansættelsen, herunder til- og fratrædelsesfrirejse, sker i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Lægeforeningen. Find din overenskomst her.

 

Der stilles bolig til rådighed, for hvilken der betales efter gældende regler.

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem. (http://www.gjob.gl/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201712489)

 

ANSØGNINGSFRIST: 5. januar 2018

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

 

YDERLIGERE INFORMATION

Information om stillingen kan indhentes ved henvendelse til ledende regionslæge Luit Penninga på telefon +299 94 71 21 eller på e-mail LUPE@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Jeanette Bjørnestad på e-mail: JELB@PEQQIK.GL

 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.