Jobbet "Ambitiøs og synlig ledende overlæge til Røntgenafdelingen, Vejle og Middelfart Sygehus – Patienternes Kræftsygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt
Vil du være med til at forme fremtiden for patienter på Sygehus Lillebælt? – Et sygehus, hvor vi sætter patienten først samt værdsætter lederskab og råderum. Kan du lede på strategisk niveau og indgå i det tværorganisatoriske samarbejde på hele sygehuset til gavn for patienter og pårørende? 
 
Så læs videre her 
 
Vi søger en ledende overlæge til Røntgenafdelingen, der sammen med overradiografen står i spidsen for en afdeling, hvor missionen er kvalitet i absolut topklasse, og hvor vi sammen skaber de bedste rammer og resultater inden for sikkerhed og patientoplevet tilfredshed. Du skal kunne videreføre og udvikle en afdeling, der er kendt for at prioritere samarbejde og fleksibilitet.  
 
Din baggrund og kompetencer 
  • Du er speciallæge i radiologi og er en synlig leder, der sætter patienten først 
  • Du har erfaring med og frem for alt lyst til at lede 
  • Du kan motivere og skabe følgeskab 
  • Du har udpræget gode kommunikations- og samarbejdsevner 
  • Du kan tænke langsigtet og strategisk 
  • Forskning og velfungerende læringsmiljøer er vigtige indsatsområder, og du kan bidrage til samarbejdet på disse væsentlige felter. På Sygehus Lillebælt har alle ledere et ansvar for at være med til at udvikle det tværfaglige og organisatoriske samarbejde. Vi udvikler og forsker for og med patienterne og er et patientsikkert sygehus 
  • Du bidrager også på kompetent vis til den overordnede udvikling af Sygehus Lillebælt 
 
Nøgleinformationer om afdelingen 
På Røntgenafdelingen er der ansat ca. 133 medarbejdere fordelt på følgende faggrupper: Overlæger, reservelæger, radiografer, sygeplejersker, lægesekretærer, kiropraktorer og portører. 
Røntgenafdelingen varetager den røntgenologiske service for patienter indlagt på Vejle Sygehus - herunder regionens specialafdelinger for otologi, oftalmologi, onkologi og urologi. På Vejle Sygehus findes desuden almen kirurgi, ortopædkirurgi og intern medicin. Endvidere modtages patienter fra primærsektoren samt en række praktiserende speciallæger. 
Vi udfører ca. 208.000 undersøgelser om året i Vejle.  
 
 
Sygehus Lillebælt er et velkonsolideret sygehus i en positiv udvikling med en ambitiøs vision om at være "Patienternes Sygehus". Vi er kendt for høj kvalitet, effektiv drift, en høj grad af patienttilfredshed samt høj medarbejdertilfredshed. 
 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Aflønning sker efter overenskomst indgået mellem de relevante, forhandlingsberettigede organisationer.  
 
Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse 
Ansøgningsfristen er den 4. januar 2018. 
Der afholdes ansættelsessamtaler den 10. januar 2018.  
Du bedes sammen med din ansøgning vedlægge et udfyldt skema til brug ved lægefaglig bedømmelse af overlæger og klinikledere i Region Syddanmark. Du finder dokumentet her 
Tiltrædelse: 1. maj 2018 eller efter aftale. 
 
Yderligere oplysninger 
Du er velkommen til at kontakte lægelig direktør, Mads Koch Hansen, tlf. 4035 8201 eller overradiograf Jørgen Andersen Vámosi, tlf. 7940 5331 eller mail: Joergen.Vamosi@rsyd.dk
 
 
Ønsker du at flytte? 
Overvejer du at søge job i Sygehus Lillebælt? Så går du måske også med tanker om at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantområdets kommuner kan tilbyde dig og din familie.