Jobbet "Specialpsykolog til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Herning" er udløbet

Region Midtjylland

BUC Ungdomsteamet U4 Herning

Skolegade 75, 7400 Herning

Dit næste skridt
Vi har brug for 1 ny kollega, der vil være med til at lave god ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kolleger og samarbejdspartnere.
 
Der er tale om 1 vikariat i Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med placering i Herning, 37 timer pr. uge i perioden 01.03.18 – 31.08.18. Vi forventer at kunne opslå en fast stilling som specialpsykolog pr. 01.09.18.
 
Det ungdomspsykiatriske ambulatorium er et afsnit med tre matrikler, som varetager udredning og i mindre omfang behandling af unge fra 14 til 18 (21) år. Det er den unge, der er i fokus, men vi vægter også samarbejde med forældrene. Vi er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland. Målgruppen er unge med symptombilleder indenfor det neuropsykiatriske, affektive, psykotiske og angstområdet. Alle på hovedfunktionsniveau.
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø. Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium har ikke tidligere haft specialpsykologer ansat, hvorfor du kommer til at medvirke med rammer og udvikling af stillingen.
Det ungdomspsykiatriske team består af: Læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og sekretærer.
 
Ved ansøgningen vil der blive lagt vægt på:
  • er godkendt specialpsykolog, med bred og omfattende erfaring med såvel udredning som behandling af målgruppen for det ungdomspsykiatriske ambulatorium
  • kan arbejde selvstændigt, stabilt og i højt arbejdstempo
  • erfaring med og interesse for varetagelse af supervisionsopgaver
  • er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • har et godt overblik og kan trives i et ambulatorium med stort flow, spændende men komplicerede patientforløb og mange omstillinger
  • at du har evne til at etablere tillidsfuld kontakt.
 
Vi tilbyder dig:
  • en spændende og udfordrende stilling blandt dygtige kolleger i et tværfagligt team
  • et højt fagligt niveau
  • godt kollegialt sammenhold.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende autorisation.
 
Du kan få flere oplysninger hos psykologkoordinator Mette Pernille Mikkelsen, tlf. 2027 3026 eller Afdelingssygeplejerske Iben Laursen 3052 3264, begge Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium. Du kan læse mere om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center på www.burc.rm.dk
 
Ansøgningsfrist: Søndag d. 7.01.18
Vi forventer at holde samtaler: Tirsdag d. 16.01.18
 
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV) og gældende autorisationsbevis. De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format.
 
Om Børne og Ungdomspsykiatrisk Center
BUC er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midt. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUC består af 8 kliniske afsnit fordelt i Risskov, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et sekretariat i Risskov. Den overvejende del af behandling sker ambulant. BUC dækker fire hovedområde er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.  Centeret modtager årligt 4619 eksterne henvisninger og der er kontakt med 7500 unikke cpr.nr.(2016) Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og ca. 550 medarbejdere.