Jobbet "HR-Forretningskonsulent" er udløbet

Region Nordjylland

Forhandling og Forretningsprocesser

Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst

Dit næste skridt
Kan du være med til styrke arbejdet med forbedret arbejdstilrettelæggelse? Så læs videre.
 
De mange og alsidige kompetencer, som regionens ca. 15.000 medarbejdere og ledere besidder, skal bruges der, hvor de gør størst gavn for patienterne, for lønkronerne og for organisationen som helhed. Opgaverne skal ligge i de rigtige hænder, de rette kompetencer skal være til stede på det rette tidspunkt, og det skal i videst muligt omfang være regionens egne medarbejdere, der løser opgaverne.
 
Forbedret arbejdstilrettelæggelse er et højt prioriteret indsatsområde i Region Nordjylland, og du vil derfor få en vigtig og central rolle.
 
Indsatserne indenfor fokusområdet forbedret arbejdstilrettelæggelse for år 2018 er blandt andet: opgaveflytninger, bedre udnyttelse af overenskomsterne/arbejdstidsaftaler, fleksible ansættelser og dele- eller kombinationsstillinger, samt vagtberedskaber og vagtfællesskaber.
 
Vores nye kollega
Du bliver en del af vores velfungerende team på 20 medarbejdere. Vi har forskellige fokusområder, og inddrager vores tværfaglighed, når vi samarbejder omkring teamets mange opgaver.
 
Hovedopgaverne ligger inden for fortolkning af overenskomster, arbejdstidstilrettelæggelse, statistik og analyse, digitalisering af arbejdsgange indenfor HR-området, undervisning og formidling af HR information til hele organisationen. Kort sagt, opgaver som understøtter og udvikler væsentlige forretningsområder indenfor HR.
 
Dine opgaver
Du skal være god til at samarbejde og kommunikere, da mange af dine opgaver foregår i dialog med kolleger, regionens virksomheder, ledere og ansatte. Opgaverne spænder bredt og kan f.eks. være at,  
 • Samarbejde med virksomhederne og sikre optimal udnyttelse af ressourcer og overenskomster i arbejdstilrettelæggelsen
 • Understøtte og udfordre virksomhederne i deres arbejdstidstilrettelæggelse – gennem konkrete forslag til ændringer i vagttilrettelæggelsen
 • Fortolke og formidle overenskomster og aftaler på regionernes område – primært indenfor lægeområdet
 • Vejlede, rådgive og give bistand til regionens ledere
Vi forestiller os, at du
 • Har kendskab til sundhedsområdet – og især vagtplanlægning for læger
 • Har fagligt kendskab til arbejdet indenfor hospitalsverdenen
 • Har erfaring med at fortolke overenskomster og arbejdstidsaftaler
 • Har forståelse for vagtplanlægning og kan give input til nye måder at tilrettelægge på
 • Har kendskab og erfaring med vagtplanlægningssystemer
 • Er vant til at holde oplæg / stå i en undervisningssituation
 • Arbejder selvstændigt på et højt fagligt niveau
 • Er udadvendt og har personlig gennemslagskraft
Du kan læse mere om HR og vores team på www.rn.dk.  
 
Vi tilbyder
Som vores nye kollega vil du blive grundigt introduceret til dine opgaver. Du har fleksible arbejdstider og stor indflydelse på egen arbejdstidstilrettelæggelse. Du bliver en del af et engageret og specialiseret team, hvor vi giver plads til hinanden, er stolte af vores arbejde og prioriterer tid til tværgående sparring og en uhøjtidelig omgangstone. 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du vide mere:
Kontakt HR-Forretningskonsulent Helle Jørgensen på tlf. 4118 2987, e-mail hmj@rn.dk eller Teamleder Jeanett Frandsen på tlf. 22 95 78 96, e-mail jfr@rn.dk

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 15. februar 2018.