Jobbet "Bioanalytiker med kliniske og forskningsmæssige funktioner, Medicinsk gastroenterologisk klinik CA, Abdominalcentret" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Ved laboratoriet for medicinsk gastroenterologisk klinik, Abdominalcentret, er en stilling som bioanalytiker ledig. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og stillingen er vagtfri. 
 
Arbejdet vil hovedsageligt være centreret omkring patienter med gastrointestinale lidelser, særligt malabsorptions-tilstande, herunder patienter med korttarmssyndrom og patienter med inflammatoriske tarmlidelser. Der vil være hyppig patient-interaktion. De primære opgaver vil være associeret til monitorering af patienternes intestinal absorptionsevne (metaboliske balanceundersøgelser), ernæringstilstand, måling af kalkindhold i knogler (Dexa-scanning), kliniske og basalvidenskabelige projekter. 
 
Det daglige arbejde foregår i et tæt samarbejde med laboratoriets øvrige bioanalytikere, sygeplejersker, kliniske assistenter og læger. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Løn- og Takstnævn.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til bioanalytiker Jette Christiansen på tlf. 35452551. 
 
Ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse stiles til professor, overlæge, dr.med. Palle Bekker Jeppesen.
 
Ansøgningsfrist:  15. januar 2018, kl. 12.00