Jobbet "Lægesekretær til projektansættelse i endokrinologisk ambulatorium, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt

Vi søger en lægesekretær til projektansættelse indenfor området osteoporose. Vi er et tværfagligt team, der skal arbejde med udviklings- og forskningsprojekter indenfor osteoporose.

Vi har regionsfunktion indenfor endokrinologi og varetager højtspecialiseret undersøgelse, udredning og behandling af patienter med sygdomme bl.a.. calciummetabolisme og knogler.

Stillingen er 24 timer pr. uge, men mulighed for yderligere otte timer i afdelingens lægesekretærpulje.

Stillingen er vagtfri.

Ansættelse i centeret vil være under daglig ledelse af overlæge Mette Friberg Hitz, men i øvrigt være under afdelingsledelsen.

Vi lægger vægt på gode sekretær kompetencer, høj faglighed og interesse for området osteoporose. Du skal desuden have gode samarbejdsevner og interesse for at arbejde med udviklingsprojekter.
Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt. Erfaring med specialet en fordel.

Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.