Jobbet "Autoriseret psykolog til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Viborg" er udløbet

Region Midtjylland

BUC ungeambulatorium

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Dit næste skridt
Vi har brug for en ny kollega, der vil være med til at lave god ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kolleger og samarbejdspartnere.
 
Der er tale om en fast stilling i Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med placering i Viborg, 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1.03.17, eller snarest derefter.
 
Det ungdomspsykiatriske ambulatorium er et afsnit med tre matrikler, som varetager udredning og i mindre omfang behandling af unge fra 14 til 18 (21) år. Det er den unge, der er i fokus, men vi vægter også samarbejde med forældrene. Vi er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland. Målgruppen er unge med symptombilleder indenfor det neuropsykiatriske, affektive, psykotiske og angstområdet. Alle på hovedfunktionsniveau.
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø. Der er fri weekends og helligdage. Det ungdomspsykiatriske team består af: Læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og sekretærer.
 
Ved ansøgningen vil der blive lagt vægt på:
 • at du har erfaring i forhold til udredende samtaler og psykologisk testning
 • at du har kendskab til og interesse for psykologiske/psykiatriske problemstillinger, der knytter sig til ovennævnte aldersgruppe
 • at du har et godt overblik
 • at du har evne til at etablere tillidsfuld kontakt
 • at du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt
 • at du har gode formidlingsevner
 • at du er interesseret i at samarbejde tværfagligt
 
Vi tilbyder dig:
 • en spændende og udfordrende stilling blandt dygtige kolleger i et tværfagligt team
 • gode muligheder for uddannelse/kurser
 • et højt fagligt niveau
 • godt kollegialt sammenhold
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende autorisation.
 
Du kan få flere oplysninger hos psykolog Lene Christoffersen  7847 3647 og afdelingssygeplejerske Iben Laursen 3052 3264, begge Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium. Du kan læse mere om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center på www.buc.rm.dk
 
Ansøgningsfrist: Onsdag d. 3.01.18
Vi forventer at holde samtaler: Onsdag d. 17.01.18
 
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV) og gældende autorisationsbevis. De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format.
 
Om Børne og Ungdomspsykiatrisk Center
BUC er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midt. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUC består af 8 kliniske afsnit fordelt i Risskov, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et sekretariat i Risskov. Den overvejende del af behandling sker ambulant. BUC dækker fire hovedområde er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere.  Centeret modtager årligt 4619 eksterne henvisninger og der er kontakt med 7500 unikke cpr.nr.(2016) Centeret har et bruttobudget på 267 mio. kr. og ca. 550 medarbejdere.