Jobbet "Ved Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, er en stilling som afdelingslæge med tilknytning til blærecancerteamet på afdelingen i Odense ledig til besættelse per 1. juli 2018" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse 2. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Om stillingen  
Den ledige stilling er en afdelingslægestilling med bagvagtsfunktion, dvs der vil være tilknytning til blæreteamet i dagarbejdet, mens man under bagvagten dækker alle afdelingens funktionsområder. 
Afdelingen dækker både basis og specialiserede funktioner indenfor diagnostik og behandling af blæretumorer. Således varetages hæmaturiudredning og primære diagnostik og behandling af blærepapillomer både i Odense og Svendborg, men den højt specialiserede behandling af blærecancer varetages kun i Odense. Der foretages på afdelingen ca 80 cystektomier og transuretrale indgreb årligt. Udover blæretumorer varetager blæreteamet kirurgisk behandling af binyretumorer. 
Ansøger med kendskab til og evt erfaring i laparoskopi og/eller robotassisteret cystektomi  vil blive foretrukket. 
Der skal påregnes med et til to amb pr uge samt 2 operationslejer med alternerende cystektomi , TURB og binyrekirurgi. 
 
Om afdelingen 
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en mellemstor afdeling med aktivitet og sengeafdeling i både Odense og Svendborg. De specialiserede funktioner foregår i Odense og hovedfunktionerne overvejende i Svendborg. Der er ca. 175 ansatte, hvoraf 140 er på afdelingen i Odense og 35 på afdelingen i Svendborg.  
Lægegruppens andel er 31 læger, hvor  24 er fast i Odense og 7 i Svendborg. I Odense er lægegruppen fordelt på 12 overlæger, 4 afdelingslæger og 8 yngre læger i uddannelsesstillinger på forskelligt niveau. Der er 3 vagtlag, hvoraf overlægerne alle er i beredskabsvagt.  
Afdelingen har et 24/7 sengeafsnit med 23 senge samt et 5 døgnsafsnit i Odense, samt et sengeafsnit med 5 24/5 i Svendborg. Der er ambulant og operativ aktivitet på begge matrikler. Afdelingen i Odense har eget operationsafsnit med 10 lejer ugentligt på central OP, 3 dagkirurgiske lejer samt del i en Da Vinci operationsrobot, hvor der aktuelt er operationskapacitet svarende til  lejer 9 pr. uge.    
 
Afdelingen har højt specialiserede funktioner indenfor udredning og behandling af prostata - og blærecancer, binyretumorer, neurologiske blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn. 
 
Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH og SDU både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.  
Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs-  og elite specialestuderende. Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU og professor i Klinisk Experimentel Kirurgi  ligesom afdelingen har en adjungeret professor fra Nashville, Tennessee, USA  
 
Arbejdssted  
Odense Universitetshospital, Urinvejskirurgisk Afdeling L  
Sdr. Boulevard 29  
5000 Odense C    
 
For nærmere oplysninger  
Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Ulla Geertsen på tlf. 6541 2230. eller 2273 3625    
 
Ansøgningsfrist 
Mandag den 9.03.2018 
Ansøgningen sendes elektronisk via HR Manager. 
 
Ansættelsessamtale 
Snarest efter ansøgningsfristen 
 
Løn- og ansættelselsforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Foreningen af Speciallæger og er omfattet af Ny Løn.  
Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig kan du læse her http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311