Jobbet "Radiograf med MR erfaring til Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 6, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Har du MR erfaring - gerne også fra 3T -  og har du lyst til at indgå i vores MR team, er denne stilling måske lige noget for dig.

Kan du samtidig lide en travl arbejdsplads hvor man konstant udfordres på sine færdigheder, sætter du pris på godt udstyr og et stort repertoire i undersøgelsestyper, ja så giver vi dig mulighederne hos os.

Har du erfaring fra 3T, skal du sammen med vores superbruger stå for indkøringen af vores nye skanner, og herudover sammen med de øvrige i MR teamet dække bemandingen af vores to 1,5T MR-skannere. 

Det er både givende og krævende at arbejde her

Du vil blive en del af en dejlig arbejdsplads med fagligt engagerede kollegaer, hvor der samtidig er plads til et godt grin. Du skal være fleksibel, rummelig og robust og kunne bidrage til et godt tværfagligt samarbejde. Vi skal nok sørge for, at du får en grundig oplæring og løbende bliver tilbudt deltagelse i kurser eller kongresser.

Vi udfører godt 7000 MR undersøgelser om året relateret til følgende specialer: Neurologi, onkologi, urologi, øre-næse-hals, pædiatri og mave-tarm. Herudover vil afdelingen skulle hjemtage flere andre undersøgelser, herunder gynækologi- og prostatadiagnostik.

Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra Metropol og har studerende i klinisk uddannelsesforløb.

Vi forventer at du

  • Har stor erfaring med MR, gerne også med 3T
  • Er initiativrig og ansvarsbevidst
  • Kan bevare overblikket i fagligt udfordrende situationer
  • Har en åben og respektfuld holdning til samarbejde
  • Har tværfaglig forståelse

Om afdelingen

Vi udfører ca. 100.000 undersøgelser om året fordelt på fire konventionelle rum med DR udstyr, ét interventionsrum, tre ultralydsrum, tre CT skannere, to 1,5T MR scannere samt medio maj én 3T MR skanner.  Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge, med daglig arbejdstid fra 08.00 – 15.30, fredag til kl. 15.00.  To dage om ugen har vi udvidet åbningstiden på vores to 1,5T MR skannere til kl. 18.00.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. 

Beliggenhed

SUH Roskilde har en meget gunstig beliggenhed lige overfor Roskilde Station. Til og fra Københavns Hovedbanegård er der for eksempel mange afgange hver time - alle tager under 30 min.

Vælger man at tage bilen, er der tresporet motorvej, og man kører imod trafikken, hvis man kommer fra hovedstadsområdet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afd. radiograf Anne Marie Nygaard, 47 32 53 05 eller overradiograf Carsten Varney, 30 46 62 50.

Du kan læse mere om SUH, Roskilde og Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12/13.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.