Jobbet "Lægesekretær - Afdeling for Vækst og Reproduktion" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Juliane Marie Centret
 
Stillingen er på 37 timer og ønskes besat  senest  pr. 1. maj 2018. 
 
Vi søger en engageret og fleksibel kollega med godt humør samt en god portion humor  til at indgå i vores team med henblik på at servicere patienter, pædiatere og androloger. 
 
Vi er en højtspecialiseret afdeling med speciale i pædiatri og endokrinologi kun for ambulante patienter. Vores patientgruppe er primært børn med vækst- og hormonsygdomme og mænd med hormon- og fertilitetsproblemer. 
 
Det er et ambulatorium med mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor vi i hverdagen arbejder tæt sammen med ambulatoriets læger, sygeplejersker og bioanalytikere. Endvidere er vi en stor forskningsafdeling og har egne laboratorier.   
 
Dit primære arbejde vil bestå i bookning af patienter i Sundhedsplatformen, inkl. arbejdslister, booking af diverse undersøgelser, så som røntgen, MR-skanning og ultralyd. Endvidere telefonpasning, indkaldelse af nye patienter, og vi forventer, at du fast 2 gange ugentligt passer receptionen og modtager patienterne i samarbejde med sygeplejersker og bioanalytikere. 
 
Vores team består af 5 lægesekretærer, 3 sygeplejersker og 2 bioanalytikere. 
 
Krav: 
Du er uddannet lægesekretær. 
Du har flair for IT og er fortrolig med Sundhedsplatformen (certificeret i SP) og har generel erfaring med diverse bookingssystemer som findes i hospitalsregi. 
Du er interesseret i patientkontakt såvel i receptionen som i telefonen. 
 
Arbejdstiden placeres mellem kl. 7.30 og 15.00. 
 
Du er meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Tina Tronier på tlf. 35 45 79 54, hvis du vil vide mere og/eller kunne tænke dig at modtage materiale om afdelingen. Du kan også se vores hjemmesider www.rh-gr.dk og www.reproduction.dk.  
 
Indkaldelse til samtale vil ske løbende i takt med at ansøgninger modtages. Vi glæder os til at høre fra dig. 
 
Ansøgningsfrist:  21. marts 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. 
 
Søg stillingen via nedenstående link: 
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger. 
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads. 
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.