Jobbet "Lægesekretær til Ambulatorium for Mani og Depression, Afd. Q AUH Risskov" er udløbet

Region Midtjylland

AUH Afd Q - Ambulatorie for Mani og Depression

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Dit næste skridt
Lægesekretær søges til Ambulatorium for Mani og Depression

En fast stilling på 37 timer/uge er ledig til besættelse fra den 01.05.2018.
Nye opgaver i sekretariatet bevirker, at vi søger en lægesekretær til sekretariatet. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 08.00 - 16.00 på hverdage. På tirsdage er ambulatoriets åbningstid kl. 08.00 - 18.00 hvilket betyder, at der ca. hver 5. uge vil være en receptionsvagt til kl. 18.00.

Ambulatorium for Mani og Depression er et ambulatorium med stor aktivitet på et højt fagligt niveau. Ambulatoriet har speciale i udredning, diagnosticering og behandling af patienter med affektive lidelser i ambulant regi. Ambulatoriets medarbejderstab er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker og lægesekretærer, ca. 90 medarbejdere i alt. Sekretariatet består af 12 sekretærer samt lægesekretærelever.

Arbejdsopgaver
Sekretærerne varetager forskellige funktioner i henholdsvis reception og sekretariat. Receptionen bemandes dagligt af tre sekretærer, som udfører opgaver i forhold til booking, modtagelse af patienter samt telefonpasning.

I det øvrige sekretariat består opgaver i logistisk udfordrende bookingopgaver, til henholdsvis udredning og behandling, EPJ administration, registrering af Modul Tjenestetid, skrivning samt support til klinikere.

Sekretærerne har vagter i henholdsvis reception og det øvrige sekretariat.
Der er løbende fokus på udvikling og kvalitetssikring af arbejdsgange i sekretariatet og i denne forbindelse tages der hensyn til ambulatoriets fremtidige virke i Skejby.
Fleksibilitet og et godt tværfagligt samarbejde er nødvendigt og vægtes højt. Vi søger derfor en sekretær, som har et godt kendskab til EPJ samt IT generelt og som er serviceminded i forhold til kolleger og patienter.

Sekretærgruppen arbejder som ét team, hvor man altid er parat til at hjælpe hinanden og hvor forskellige kompetencer inden for de tværgående opgaver anses for at være en fordel.
Vi kan tilbyde en ansvarsfuld stilling med muligheder for faglig og personlig udvikling
samt et udfordrende job i et spændende arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Vi forventer:
  • du er uddannet lægesekretær.
  • du har et indgående kendskab til EPJ og IT generelt.
  • du er opmærksom på muligheder og udvikling.
  • du er ansvarsfuld, selvstændig og dynamisk.
  • du kan bevare et godt overblik i et travlt miljø.
  • du er en teamplayer.
  • du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst for
lægesekretærer.

Yderligere oplysninger
Henvendelse til koordinerende sekretær Vibeke Bruun eller ved funktionsledelsen: Ledende sygeplejerske Tine N. Hansen og Ledende psykolog Christian Møller Pedersen på telefon nr. 78472320.

Ansøgningsfrist mandag den 19.03.2018.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 12.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale