Jobbet "Introduktionsstilling - Ortopædkirurgisk afd. O, OUH" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Introduktionsstilling, ortopædisk kirurgi. 
 
Odense Universitetshospital 
Ortopædkirurgisk afd. O, OUH. Odense 
 
To klassificerede introduktionsstillinger i ortopædisk kirurgi er ledig til besættelse, en snarest mulig og en pr. 1/8 2018 eller snarest herefter.  
 
Afdeling O er en stor, travl og spændende ortopædkirurgisk universitetsafdeling, med stort set alle ortopædkirurgiske funktioner på hovedfunktions-, regionsfunktions- og højtspecialiseret niveau. Introduktionslægerne deltager i vagtdækningen i tilstedeværelsesvagt. Alle introduktionslæger er i hele forløbet tilknyttet afdelingens sektorer, således at ansættelse inden for to sektorer kan påregnes på et år. Der foreligger uddannelsesprogrammer, og man kan forvente deltagelse i relevante kurser. 
 
Som universitetsafdeling har vi en særlig forpligtelse til at arbejde med forskning og udvikling. Da der er flere veletablerede forskningslaboratorier (knogle/brusklaboratorium, stereorøntgenlaboratorium og ganganalyselaboratorium), samtidig med at Ulykkes Analyse Gruppen er en del af afdelingen, er der meget gode muligheder for at deltage i sådan aktivitet. 
 
Afdelingen har aktivitet på tre matrikler. Odense, Svendborg og Nyborg. Hovedfunktionen vil være i Odense, men udetjeneste vil i begrænset omfang kunne komme på tale. 
 
Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og FAYL.  
 
Yderligere oplysninger fås ved uddannelsesansvarlig overlæge Michael Brix (2679 1010) eller ledende overlæge Niels Dieter Röck (6541 2261). Ansøgninger fremsendes til ledende overlæge Niels Dieter Röck, ortopædkirurgisk afd. O, Odense Universitetshospital. Ansøgningsfrist fredag d. 23/3 2018. Der vil hurtigt herefter blive afholdt ansættelsessamtaler. 
 
Ansøgninger sendes elektronisk.