Grønlands Sundhedsvæsen

Personaleadministrationen, 1230 Nuuk

Ledende oversygeplejerske med start d. 1. juli til Kirurgisk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland

Ledende oversygeplejerske med start d. 1. juli til Kirurgisk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland

Vi søger en erfaren sygeplejefaglig leder, som i samspil med den ledende overlæge, skal stå i spidsen for Kirurgiske Område i Grønland.

Hvis du er strategisk tænkende, vægter ledelsessparring højt, er en dygtig problemknuser, har en positiv tilgang til tingene, ser styrker i tværfaglighed og kan sikre engagement og inddragelse i den fortsatte udvikling af Kirurgisk Område, så er denne stilling noget for dig.

Som oversygeplejerske er du i samarbejde med den ledende overlæge ansvarlig for den strategiske, administrative og faglige ledelse af Kirurgisk Område. Områdeledelsen har ansvar for koordinering, udvikling, monitorering og optimering af den daglige drift.

Det forventes, at I som Områdeledelse har ledelsesmæssigt fokus på et godt og konstruktivt samarbejde internt i området såvel som på tværs af sundhedsvæsenets forskellige enheder samt eksternt med samarbejdspartnere i Grønland, Island og Danmark. 

Områdeledelsen har et tæt samarbejde med alle afdelingslederne i området, der er kendetegnet ved ordentlighed, tillid, faglighed, respekt og sparring. Områdeledelsen forventes derfor at være synlig og nærværende, fordi vi sammen yder den bedste service til vores patienter.

Derudover varetager du som oversygeplejerske, i tæt samarbejde med afdelingslederne, den overordnede ledelse og samordning af sygeplejen i Kirurgisk Område. Du får her ansvaret for en engageret og kompetent ledergruppe i et område, hvor du vil komme tæt på driften og kerneopgaven.

Kirurgisk Område har primært fastansat personale. Dette er resultatet af et kontinuerligt fokus på rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere. Det er en opgave, der fortsat skal løftes i samarbejde med afdelingsledelserne.

Kirurgisk Område har fokus på uddannelse og udvikling samt samarbejde på tværs af faggrupper. For nuværende fokuserer Kirurgisk Område bl.a. på det gode patientforløb og udviklingen af dette, afvikling af ventelister, oprettelse af et afsnit for raske for tidligt fødte børn, rehabilitering og palliation samt en masse andre spændende projekter. Oversygeplejersken er en vigtig medspiller i disse projekter, og derfor er det vigtigt, at du kan favne et bredt Kirurgisk Område og ser styrker i tværfaglighed.

Du skal arbejde i et bredt og komplekst arbejdsfelt, der byder på store variationer både med hensyn til faggrupper og fagidentitet, men også med hensyn til pragmatiske løsningsforslag og udviklingsmuligheder.

Som oversygeplejerske referer du direkte til chefsygeplejersken og du vil regelmæssigt sparre med oversygeplejerskegruppen. Du har således stor indflydelse på såvel områdets som hele Sundhedsvæsenets udvikling.

Om Kirurgisk Område:

Dronning Ingrids Hospital har landsdækkende funktion og modtager såvel akutte som elektive patienter fra hele Grønland. Kirurgisk Område er ét af fire landsdækkende områder, hvor de øvrige er Medicinsk, Psykiatrisk og Akut.  

Der er ca. 160 stillinger i Kirurgisk Område fordelt på forskellige afdelinger og faggrupper. Området er opdelt i tre sengeafdelinger, Fødeafdelingen, Patienthotellet, Kirurgisk Ambulatorium, Afdeling for Patient- og Rejsekoordinering, Kirurgisk Sekretariat, Enheden for Tidlig Indsats samt en stabsfunktion. Stabsfunktionen støtter områdeledelsen og består af en Klinisk Uddannelses- og Udviklingsansvarlig sygeplejerske og en AC-fuldmægtig.

Sengeafdelingerne har samlet 54 sengepladser og dækker specialerne ortopædkirurgi, otologi, parenkymkirurgi, urologi, plastikkirurgi, gynækologi og obstetrik. Samme specialer dækkes i Kirurgisk Ambulatorium, som har cirka 13.000 ambulante konsultationer pr. år.

Fødeafdelingen har ansvar for alle gravide og fødsler i Nuuk, samt landsdækkende ansvar for obstetrik. Samtidig er Dronning Ingrids Hospital fødested for alle risikofødsler i Grønland. Fødeafdelingen har årligt ca. 500 fødsler.

Patienthotellet i Nuuk har i alt 85 senge fordelt på to lokaliteter og modtager patienter fra alle specialer og afdelinger. Afdeling for Rejse- og Patientkoordinering har ansvar for kirurgiske patientforløb og rejsebookinger for patienter fra hele Grønland og alt personale i sundhedsvæsenet.

 

Om dig:

Vi forventer, at du er ambitiøs og har visioner for, hvordan vi sammen løser vores kerneopgave bedst muligt.

Derudover ser vi gerne, at du: 

  • Er sygeplejerske med en bred erfaring og høj faglighed

  • Har relevant ledelsesuddannelse og flerårig ledelseserfaring, gerne fra den sekundære sundhedssektor

  • Kan levere tydelig ledelse samt udvikle ledere og ledelsesteam gennem sparring og inddragelse

  • Er analytisk og kan arbejde strategisk med såvel organisationsudvikling som sikker og effektiv drift

  • Har gode kommunikationsevner og formidler præcist og engageret på alle niveauer og til alle faggrupper

  • Evner at være katalysator på tværfaglig udvikling ved at være nysgerrig og lydhør

  • Kan skabe og opretholde motivation og arbejdsglæde blandt personale

  • Har mod på at navigere i spændingsfeltet mellem faglighed og politik

  • Arbejder helhedsorienteret, inddrager medarbejdere og tager hensyn til rammerne og den organisatoriske opbygning

  • Er struktureret og har økonomisk snilde

  • Er en person, som taler med og til hjertet

Sidst, men ikke mindst

Leder vi efter en person, som brænder for at gøre en forskel og som vil være en del af et anderledes og udfordrende sundhedsvæsen, hvor fleksibilitet og korte kommandoveje er vejen til et stærkt sundhedsvæsen med borgeren i centrum.

 

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

STATSBORGERSKAB

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

REJSE OG BOLIGFORHOLD

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

ANSØGNING

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201804191

 

Ansøgningsfrist: d. 22. maj 2018

Samtaler afholdes i slutningen af uge 21 og starten af uge 22.

KONTAKT

Information om stillingen kan indhentes ved chefsygeplejerske Ella Skifte + 299 34 43 95 E-mail: ella@peqqik.gl  eller ledende overlæge på Kirurgisk Område Knud Erik Kleist +299 55 72 20 E-mail: kek@peqqik.gl

Husk der er fire timers tidsforskel mellem Grønland og Danmark.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: mlce@peqqik.gl
 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er pr. 1. juli 2017 blevet en røgfri arbejdsplads. Der er indført rygeforbud for alle ansatte i arbejdstiden. Dette omfatter alle indendørs og udendørs lokaliteter.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Kontaktperson
    Marie Louise Chemnitz Egede
  • Adresse
    Personaleadministrationen, 1230 Nuuk
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2018
  • Quick-nr.
    341445
  • Indrykningsdato
    10-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    22-05-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Grønlands Sundhedsvæsen
  • Adresse
    Personaleadministrationen, 1230 Nuuk
  • Kontaktperson
    Marie Louise Chemnitz Egede
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2018
  • Quick-nr.
    341445
  • Indrykningsdato
    10-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    22-05-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.