Jobbet "Radiograf til Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Dit næste skridt

 

Er du uddannet radiograf, har vi en fast stilling på fuld tid til besættelse fra 01.06.18. eller efter aftale.

På Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital i Køge er vi 75 ansatte, heraf 40 radiografer og to social-og sundhedsassistenter i plejegruppen. Radiograferne arbejder i 3-skiftet vagt.

Billeddiagnostisk Afdeling i Køge varetager den radiologiske betjening af indlagte og ambulante patienter, samt patienter fra primærsektoren og patienter henvist via det frie sygehusvalg. Vi udfører ca. 100 000 undersøgelser på årsbasis.

Afdelingen er fuldt digitaliseret med GE RIS/PACS. Vi har fem konventionelle undersøgelsesrum med DR-udstyr samt et Philips Eleva gennemlysningsrum. Vi har derudover tre ultralydsapparater, to Philips Brilliance 64 slice CT-skannere, en Cone Beam skanner og to Siemens Aera 1,5 T MR-skannere.

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er vi i gang med processen, der skal gøre os til en af Danmarks største røntgenafdelinger. I 2021 er det planen at SUH skal rumme mange specialer som regionens hovedsygehus. Sundhedsplatformen er implementeret i hele Region Sjælland.

Vi forventer du 

 • Er selvstændig, positiv, engageret og motiveret
 • Har lyst til og mod på at udvikle faget
 • Er fleksibel, imødekommende og serviceminded
 • Er ansvarsbevidst og behandler alle med respekt for den enkelte
 • Har gode kommunikationsevner og godt humør
 • Er god til organisering og strukturering, og kan bevare overblikket når der er travlt
 • Har lyst og vilje til at arbejde i en afdeling i udvikling

Vi har

 • Fantastiske kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i samlet flok
 • Godt tværfagligt samarbejde
 • Et fagligt udviklende miljø, hvor vi har meget fokus på kvalitet
 • Indflydelse på egen hverdag/frihed under ansvar
 • Alle former for almen radiologi, gennemlysning, CT-skanning og ultralyd
 • Humor og godt humør

Hospitalet er centralt placeret i forhold til transport. Der går S-tog næsten til døren, busserne kører direkte til sygehuset og motorvejsafkørslen er meget tæt på. Der er gode parkeringsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du mener, du er den vi søger, skal til sende os din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Susan Bang, 30 58 34 74, suban@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist 22.04.18.

Samtaler i uge 17        

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.