Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Afdelingslæge til kirurgi, øvre team og akut team, Sjællands Universitetshospital Køge

Kirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital er stadig i en rivende udvikling, og vi skal i den nærmeste fremtid hjemtage flere spændende behandlinger til Universitetshospitalet. Da vi fortsat skal behandle et stort antal akutte kirurgiske patienter får vi brug for endnu et par engagerede og kompetente kolleger.

Er du derfor kirurg med lyst til at arbejde i en faglig stærk afdeling i rivende udvikling både kirurgisk og forskningsmæssigt er du måske vores kommende kollega. 

Kirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetsafdeling har i øjeblikket to stillinger ledige som afdelingslæge til besættelse 01.08.18 eller snarest derefter. Der søges primært efter speciallæger med interesse indenfor øvre eller akut kirurgi. Hvis din hovedinteresse er indenfor nedre kirurgi eller endoskopi er du også velkommen til at søge, da vi også oplever en spændende udvikling på disse områder som følge af flere hjemtag på områder, hvor afdelingen har regionsfunktion for den specialiserede behandling.

Stillingen er med funktion indtil videre i Køge. Efter udbygningen af Sjællands Universitetshospital samles alle afdelingens funktioner i Køge. 

Generelt 

Kirurgisk Afdeling er lokaliseret på to geografier, Roskilde og Køge, hvor funktionerne er opdelt med fokus på gode patientforløb og et stærk fagligt miljø. Kirurgisk afdeling varetager behandlinger som højt specialiseret funktion, regionsfunktion samt hovedfunktion under en fælles Afdelingsledelse. Siden 1. marts 2018 er det lægelige ansvar for den kirurgiske funktion på Nykøbing Falster Sygehus lagt ind under Kirurgisk afdeling på Sjællands Universitetshospital.

Sektionen i Køge varetager behandling af akutte og benigne kirurgiske lidelser med omkring 6.000 årlige operationer. De fleste akutte patienter indlægges via sygehusets Akut Afdeling. Der foretages desuden udredning og behandling af patienter med akutte kirurgiske problemstillinger fra hospitalets øvrige afdelinger.  

Afdelingens sektion for Øvre kirurgi har regionsfunktion samt højt specialiseret funktion og varetager bariatrisk kirurgi, reflukskirurgi og operation af parastomale hernier samt operation af større, komplicerede ventralhernier og giganthernier. Der foretages også laparoskopisk operation for inguinalhernier samt cholecystektomier. 

Funktionsområdet Nedre Kirurgi varetager behandling af benigne lidelser som IBD kirurgi, idet afdelingen har regionsfunktion i kirurgisk behandling af colitis ulcerosa og crohn. Behandling af komplicerede analfistler samt kirurgisk behandling af analinkontinens varetages ligeledes som højt specialiseret og regionsfunktion. 

Afdelingens endoskopiafsnit er også beliggende i Køge. Der foretages årligt mere end 10.000 endoskopier i form gastroskopier, koloskopier samt et stigende antal avancerede endoskopiske procedurer som regionsfunktion eksempelvis ERCP, transgastrisk ERCP, EMR, e-FTR, EUL og CELS. Enheden har også regionsfunktion for endoskopisk udredning af børn med gastroenterologiske lidelser i samarbejde med Pædiatrisk afdeling. 

Kirurgisk afdeling på Nykøbing Sygehus er aktuelt under reorganisering og tænkes i fremtiden at varetage høj volumen kirurgi indenfor hernie og galdekirurgi i tæt samarbejde med Kirurgisk afdeling på SUH.

Kirurgisk Afdeling har en stor og meget aktiv forskningsenhed – Center for Surgical Science med mere end 20 tilknyttede forskningsmedarbejdere. Enheden rummer desuden regionens eliteforskningskonsortium i samarbejde mellem kirurgisk og onkologisk afdeling.

Kirurgisk Afdelings Sektion i Roskilde varetager udredning, behandling og palliation af patienter med cancer i gastrointestinalkanalen.  

Størstedelen af patientunderlaget er patienter med kolorektal cancer og afdelingen foretager årligt omkring 400 kolo-rektale resektioner, hvoraf over 90 % er laparoskopiske og omkring 25 % robotassisteret. Dette gør afdelingen til en af landets absolut største på området. 

Sektionen har regionsfunktion for hæmatologiske splenektomier samt for TEM-kirurgi. 

Dine kvalifikationer 

Stillingerne ønskes besat med motiverede kolleger, som sammen med os har lyst til at præge den videre udvikling af afdelingen. 

Vi ønsker en kollega, som sammen med os sætter patienten i centrum, stræber efter den bedst mulige kvalitet i behandlingen og som har lyst til at være en del af et team af dygtige kolleger, som arbejder både nationalt og internationalt for at udvikle både Kirurgisk afdeling og SUH. 

Du forventer at være en del af et stærkt fagligt miljø, som du aktivt tager del i at udvikle.

Da størstedelen af vore operationer i dag foretages laparoskopisk ønsker vi en kollega med dokumenteret erfaring i både åben og laparoskopisk kirurgi. 

Kirurgisk Afdeling lægger vægt på, at yde behandling af høj kvalitet på et evidensbaseret grundlag. Vi forventer derfor, at du er forskningsaktiv, og at du har vist dette i dit hidtidige karriereforløb. I Kirurgisk afdeling mener vi desuden, at et stærkt fagligt miljø samt et aktivt forskningsmiljø er nødvendigt for at sikre udvikling af såvel faget som den enkelte kirurg. Dette forventer vi du tager aktivt del i.  

Afdelingen vægter uddannelse højt, og vi forventer derfor, at du interesserer dig for uddannelse og supervision. Både overlæger og afdelingslæger har uddannelsesforpligtigelse overfor medicinstuderende, introduktionslæger, læger i speciallægeuddannelse samt andre faggrupper.  

Afdelingen har regionens lærestolsprofessorat i kirurgi, ligesom der er både kliniske lektorer og studielektorer tilknyttet. 

Speciallægefunktionen indeholder i dag også en betydelig mængde administrative opgaver. Disse forsøger vi at fordele jævnt og forventer derfor, at du også deltager i disse opgaver og har erfaring heri. 

Vi lægger vægt på, at du udviser engagement og interesserer dig for din egen personlige og faglige udvikling og profilering, og vi forventer, at du aktivt går ind i en udvikling af dig selv og afdelingen.  

Arbejdsvilkår 

Afdelingslægen får hovedfunktion (dagarbejde og vagtfunktion) i Køge. Der kan efter aftale være udefunktioner i Roskilde og Nykøbing.

Speciallægen indgår i bagvagtslaget sammen med 12 kolleger. Vagtfunktionen er tilstedeværelsesvagter.  

Afdelingen er fast forankret i den regionale udvikling af sygehusvæsenet med varetagelse af de specialiserede kirurgiske funktioner for Region Sjælland. De specialiserede kirurgiske funktioner i afdelingen vil blive samlet i det kommende Universitetshospital i Køge.   

Løn i henhold til gældende overenskomst. 

Personlige og faglige kompetencer 

Speciallægen skal have kompetencer inden for hver af nedenstående syv roller, på et niveau, der svarer til det, man kan forvente af en speciallæge, og ansøgningen bedes derfor udformet i henhold til nedenstående. 

1. Medicinsk ekspert 
Diagnostiske og terapeutiske færdigheder, som er nødvendige for at varetage kompetent og effektiv udredning og behandling.  
 
2. Kommunikator 

Kan kommunikere forståeligt, præcist og empatisk med patienter og pårørende; kan lytte, drøfte og formidle relevant information med patienter, pårørende samt kolleger og andre medarbejdere.  
 
3. Samarbejder 
Samarbejder effektivt med alle medarbejdere og primær sektor; bidrager effektivt i tværfaglige aktiviteter.  
 
4. Organisator/leder/administrator  
Anvender og prioriterer ressourcerne effektivt og afbalancerer hensyn til patientbehandling, uddannelse, administrative funktioner, kvalitetsudvikling og eksterne aktiviteter.  
 
5. Sundhedsfremmer 
Bidrager effektivt til øget sundhed hos patienter såvel som hos andre borgere. Erkender og reagerer på de områder, hvor oplysning er påkrævet.  
 
6. Akademiker 
Anvender en personlig strategi for kontinuerlig kompetenceudvikling; vurderer information kritisk; faciliteter læring hos patienter, kolleger, uddannelsessøgende læger, studenter og andre personalegrupper; bidrager til udvikling af ny viden.  
 
7. Professionel 
Yder høj kvalitet i patientbehandlingen med integritet, ærlighed, medfølelse; udviser passende personlig og medmenneskelig adfærd; praktiserer i etisk overensstemmelse med lægeløftet. 

Yderligere oplysninger: Yderligere information kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Henrik Møller, mail: henmo@regionsjaelland.dk eller tlf. 47 32 30 01. 

Ansøgningen forventes opstillet således at ansøger forholder sig til hver af de syv lægeroller. Du bedes desuden i ansøgningen oplyse, hvilket af afdelingens hovedområder du søger stilling i.

Du kan læse mere om Kirurgisk Afdeling her og her

Ansøgningsfrist 16.05.18  

Samtale med kvalificerede ansøgere forventes afholdt i uge 22

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Kontaktperson
    Henrik Møller
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2018
  • Regionens jobnr.
    003360
  • Quick-nr.
    342076
  • Indrykningsdato
    25-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Kontaktperson
    Henrik Møller
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2018
  • Regionens jobnr.
    003360
  • Quick-nr.
    342076
  • Indrykningsdato
    25-04-2018
  • Ansøgningsfrist
    16-05-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.