Jobbet "Sygeplejerske til afsnit S1 i Psykiatrien Syd, Vordingborg" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg

Dit næste skridt

Vi har brug for en engageret sygeplejerske til almen voksenpsykiatri, dobbeltdiagnosebehandling og retslige foranstaltninger

Vil du arbejde i et dynamisk afsnit, så skal du arbejde hos os.

Vi nedbringer vold og tvang sammen med patienterne ved at skabe et helbredende og udviklende mijø.

Vi har i 2017 implementeret de 10 Safewards interventioner som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang påvirker vores anvendelse af tvang  meget positivt.

Du vil få mulighed for at få kognitiv uddannelse,  specialuddannelse og udvikle dig både fagligt og personligt.

Medarbejdere og patienter har været med til at udvikle vores værdigrunglag, som er bærende for en respektfuld omgangstone og et virlkelig godt kollegaskab.

Straffeattest

I forbindelse med ansættelse skal der jf. Regionens politik herom indhentes straffeattestoplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst. 

Ansøgningsfrist 25.05.18

Ansættelsessamtaler 30.05.18 

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.