Jobbet "Fast stilling Fysioterapeut til Rehabiliteringsafdelingen OUH" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Fast stilling som fysioterapeut 37 timer/uge i Rehabiliteringsafdelingen, OUH Odense Universitetshospital / OUH Svendborg sygehus er ledig til besættelse fra d. 1. august 2018. 
 
Du ansættes i Rehabiliteringsafdelingen i funktionsområde 1 på Odense matriklen.

Arbejdet foregår primært på hverdage i tidsrummet kl. 7.30 – 18.00. 
Du vil indgå i et weekendvagtrul samt helligdagsvagter. 
  
Dine arbejdsopgaver  
Stillingen dækker primært opgaver på Abdominalkirurgisk afdeling A, samt på Plastikkirurgisk afdeling Z, bl.a. brystkirurgiske patienter. Vi har rammeordination på de to afdelinger, så du skal medvirke til at vurdere og prioritere patienterne på afdelingen, i tæt samarbejde med dine kollegaer, og afdelingens læger og plejepersonale. Du skal vurdere, prioritere og evaluere dine behandlinger. Du skal bl.a. udføre mobilisering, lungefysioterapi, præinstruktion individuelt og i grupper, bandagering, og postoperative kontroller. 
 
Vi søger en fysioterapeut 
Der trives med en omskiftelig hverdag og kan lide at arbejde selvstændigt. Du er ansvarlig, kan prioritere dine arbejdsopgaver og indgå i et konstruktivt, tæt tværfagligt samarbejde. Du søger gerne udfordringer og anerkender når du har brug for assistance. Du har en professionel anerkendende og positiv indgangsvinkel til dine arbejdsopgaver, dine kollegaer og dine samarbejdspartnere. Vi vil vægte ansøgere med klinisk relevant erfaring, gerne fra tilsvarende hospitalsafdelinger. 
 
Om os                                                                       
Rehabiliteringsafdelingen er en afdeling for fysioterapeuter og ergoterapeuter, der dækker hospitalets kliniske afdelinger. Der er ca. 200  ansatte, organiseret i 5 funktionsområder, fire i Odense og en i Svendborg, med tværfaglige selvfungerende grupper, samt et sekretariat og en gruppe social og sundhedsassistenter.   
Du bliver en del af en selvfungerende gruppe, bestående af 8 fysioterapeuter, hvor kulturen er kendetegnet ved stor ansvarsfølelse, højt fagligt engagement, en lyst til at gøre en forskel, samt et godt socialt sammenhold.   
Du får et selvstændigt arbejde med høj grad af indflydelse på egen arbejdssituation. Du får mange dygtige og engagerede kolleger, som har fokus på faglig udvikling.   
 
Løn- og ansættelsesforhold 
I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet. Der er en prøvetid på 3 måneder, hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark.   
 
Hvis du har spørgsmål  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: 
Ledende terapeut Jasper Juhl Holm: jasper.holm@rsyd.dk. Tlf. 30 56 63 97 
Fysioterapeut Sine Suneson: sine.suneson@rsyd.dk. Tlf. 51 80 02 53 
Fysioterapeut Helle Kristensen: helle.h.kristiansen@rsyd.dk Tlf. 21 26 27 06 
 
Ansøgningsfrist 
 
Bemærk ansøgningsfristen er onsdag d. 20. juni 2018 kl 23.59. Ansøgninger modtages kun elektronisk.