Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Overlæge/speciallæge til Patologiafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Patologiafdelingen Region Sjælland søger overlæger/speciallæger 

Er du klar til et job på en stor, udviklingsorienteret, travl afdeling med stor alsididighed, stor grad af medindflydelse og mange dygtige kolleger i et godt arbejdsmiljø og med stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde?

Hvis du kan nikke til dette, vil vi blive glade for netop din ansøgning.

Vi søger overlæger/speciallæger, der ønsker at være en del af et fagligt stærkt team med gang i både rutien og forskning.

Du vil blive ansat til at varetage et til to fagområder og vi tilstræber, du kommer til at arbejde med netop det, du kan lide.

Aktuelt ønsker vi os kolleger med kunnen indenfor: Gynækopatologi, mammapatologi, ØNH-patologi og uropatologi ( vi hjemtager de totale prostatektomier i løbet af efteråret 2018).

Vi har i Region Sjælland alle specialer - fraset thorax- og neurokirurgi - og vi betjener alle regionens hospitaler ligesom vi betjener speciallægerne og specialtandlægerne i regionen. Vi sætter en ære i at have et godt samarbejdsklima både i afdelingen og med vore kliniske kolleger.

Parologiafdelingens organisering og profil

Patologiafdelingen på Sjællands Universitetshospital har afsnit placeret i Roskilde, Næstved og Slagelse. Den samlede afdeling, der er en af de største i landet, betjener således alle regionens hospitaler samt praksissektoren, de praktiserende speciallæger og praktiserende specialtandlæger samt regionens privathospitaler. Dette giver logistiske udfordringer og derfor glæder vi os til vi skal flytte den samlede afdeling til det ny Sjællands Universitetshospital i Køge ca 2022.

Vi ekspederer årligt ca 145.000 rekvisitioner og dertil kommer Folkeundersøgelsen mod livmoderhalskræft. De landsdækkende screeninger mod tarmkræft og mammacancer fylder også en del i afdelingen.

Vi deltager i diverse konferencer og sætter en ære i at holde et højt uddannelsesniveau blandt såvel læger som sekretærer og bioanalytikere, dels ved deltagelse i kurser og kongresser, dels ved sidemandsoplæring.

Patologiafdelingen ledes af en afdelingsledelse bestående af en ledende Overlæge og en ledende Overbioanalytiker. Hvert af de tre geografisk adskilte afsnit ledes af en afsnitsledelse. Patologiafdelingen består samlet af ca 170 ansatte.

Såfremt ovenstående har gjort dig nysgerrig, er du velkommen til at tage kontakt med os for at høre nærmere.

Du kan enten ringe eller skrive til ledende Overlæge Birgit Meinecke, 47325901, bmn@regionsjaelland.dk eller til en af dine forhåbentlig kommende kolleger.

Sjællands Universitetshospital

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definerer derfor en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.

Som led i strategien inddrages medlemmer af hospitalets patientforum i overlægerekrutteringer. Det må derfor forventes, at der deltager en patient eller pårørende i samtaleudvalget.

Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

 

Dine kompetencer

Du er speciallæge i patologi og har gode samarbejdsevner samtidig med, du er faglig kompetent. Skal du være overlæge skal 5-årsreglen være overholdt.

Du skal have lyst til og interesse forudvikling af patologi både regionalt, lokalt og internationalt. Vi ser derudover gerne lyst til at indgå i udviklings- og forskningsprojekter.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

 

Ansøgning

Sjællands Universiteshospital anvender en vurdering af de 7 kompetencer (medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøger bedes, med bedst mulig dokumentation, forholde sig konkret til de 7 kompetencer. Med baggrund i Sjællands Universitetshospitals målsætning om "Patienten er alt" vil der være en deltager fra Patientforum til stede ved ansættelsessamtalen.

 

Ansøgningsfrist 06.08.18

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 32 eller uge 36.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

 

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Birgit Nørnberg
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Patologisk anatomi & Cytologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2018
  • Regionens jobnr.
    003867
  • Quick-nr.
    354866
  • Indrykningsdato
    29-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    06-08-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Birgit Nørnberg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Patologisk anatomi & Cytologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2018
  • Regionens jobnr.
    003867
  • Quick-nr.
    354866
  • Indrykningsdato
    29-06-2018
  • Ansøgningsfrist
    06-08-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.