Jobbet "Læge med pædiatrisk erfaring til forskningsprojekt" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Om stillingen

Vi søger en læge til et forskningsprojekt om videovisitation af børn, hvis forældre kontakter akuttelefonen 1813. Projektet skal primært undersøge, om videovisitation trygt kan nedbringe antallet af henvisninger til behandlersporet på Børneafdelingerne. Stillingen er 1-årig.

Din opgave vil være at gennemføre forskningsprojektet, der har opnået finansiering. Derudover skal du, i samråd med projektets øvrige partnere, udvikle andre projekter indenfor brug af videovisitation og søge midler hertil. Det er grundtanken, at projektet videreføres til et ph.d. studie.

Stillingen opslåes, som et samarbejde mellem Den Præhospitale Virksomhed, Akutberedskabet, samt Børne-Ungeafdelingerne på Hvidovre og Herlev Hospital. Du vil blive ansat på Hvidovre Hospitals Børne-Unge afdeling. Stillingen kan evt kombineres med en klinisk deltids ansættelse på Hvidovre Hospitals Børne-Unge afdeling.

 

Om dig

Vi søger en forskningsinteresseret læge, der har en bred erfaring med vurdering af syge børn. Vi foretrækker, at du har gennemført en pædiatrisk introduktionsstilling. Du skal have flair for og interesse i tværfagligt samarbejde og samtidig kunne arbejde selvstændigt med mange berøringsflader. Tidligere forskningserfaring er et plus. Løn efter gældende overenskomst for læger.

Samtaler vil foregå tirsdag den 21. august eller onsdag den 22. august

 

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at henvende dig til projekts partnere: Læge Asbjørn Hasselager tlf. 5192 0913, overlæge Marianne Sjølin Frederiksen tlf. 3868 9973, overlæge Fredrik Folke, professor Doris Østergaard, direktør Freddy Lippert, professor Dina Cortes tlf. 2370 7630 og ledende overlæge Klaus Børch tlf. 3862 2742.