Jobbet "Nu har du mulighed for at blive en del af afdeling M, der er førende indenfor pleje og behandling af dobbeltdiagnosepatienter. " er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
Vi søger en sygeplejerske, der ligesom os, mener, at succesfulde patientforløb kræver høj faglighed, evne til at samarbejde og et stort engagement. 
 
Hvem er vi? 
Døgnafsnittet M22 er placeret i Fjordhus på Psykiatrisk Center Sct. Hans og har plads til 26 patienter. Alle patienterne er henvist til afdelingen med en alvorlig psykisk lidelse og et samtidigt misbrug, men vi modtager også sub-akutte patienter fra vores ambulatorie i København. Behandlingen sker i samarbejde med patienterne ud fra deres ønsker og behov. Dette gør vi ud fra den kognitive miljøterapeutiske referenceramme. Vi er placeret i dejlige omgivelser med udsigt til Roskilde Fjord og Boserup Skov. 
 
Dine arbejdsopgaver 
Du vil fungere som plejeforløbsansvarlig sygeplejerske for 3-4 patienter under deres indlæggelse. Udredning, behandling og udslusning foregår i et tværfagligt samarbejde. Individuelle samtaler med fokus på at vedligeholde eller fremkalde patienternes motivation for forandring, har en central plads i arbejdet. Psykoedukation af patienterne er en del af arbejdsopgaverne. 
Du får en vigtig rolle i arbejdet med fortsat at udvikle den faglige kvalitet af sygeplejen. Derudover vil du også skulle løse opgaver som daglig vejledning af elever og studerende, samt varetage funktionen som ansvarshavende sygeplejerske i vagterne.  
 
Dine kompetencer 
  • Du er ligeså engageret som os, så det har mindre betydning, om du er erfaren eller nyuddannet. 
  • Du har lyst til at lære nyt og udvikle dig.  
  • Du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kollegaer – både tværfagligt og tvær­sektorielt. 
  • Du ønsker og giver bidrag til en fortsat faglig udvikling. 
Vi tilbyder 
Ansættelse på afdeling M22 i blandede vagter med arbejde hver anden weekend (weekendarbejde i lige uger). Timetal kan ud fra dine ønsker tilpasses mellem 30-35 timer/uge. Vi tilbyder en grundig introduktion til organisationen og til selve specialet og jobbet. Derudover har vi attraktive muligheder for kompetence­udvikling for såvel nyansatte som erfarne sygeplejersker bl.a. i form af en et-årig uddannelse i kognitiv miljøterapi, kurser i konfliktnedtrapning samt personaledage.  
 
Vi har mange faglige drøftelser for at løfte kvaliteten af vores pleje og behandling, og vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, som vi glæder os til, at du bliver en del af.
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Følger gældende overenskomst. Derudover ydes der er årligt tillæg for integreret funktion.   
 
Er du interesseret? 
Så send din ansøgning og CV via linket på siden. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.
Ansøgningsfrist er senest klokken 12.00 den 2. august 2018
Ansættelse fra den 1. september 2018 eller snarest derefter 
 
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Bettina Hansen, mail betina.hanne.hansen@regionh.dk eller assisterende afdelingssygeplejerske Lotte Halling mail liselotte.halling.olesen@regionh.dk  tlf. 3864 2740 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.