Jobbet "Afdelingslæge, Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Hjerte- og Lungekirurgi: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
En stilling som afdelingslæge ved Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. september eller efter nærmere aftale.

Vi søger en speciallæge med dokumenteret erfaring indenfor både hjertekirurgi og klassisk thoraxkirurgi. Afdelingen vil efter behov forestå videreuddannelsen af den ansatte.

Ansættelsesområdet vil primært være indenfor hjertekirurgi, men det forventes at den ansatte ligeledes deltager i klassisk thoraxkirurgi efter behov.

Det forventes, at den ansatte har erfaring indenfor traumatologi ligesom kendskab til behandling af hypoterme vægtes positivt.

Afdelingen har universitetsstatus, hvorfor deltagelse i forskning og uddannelse af yngre kolleger og studerende har høj prioritet. Afdelingen deltager i uddannelsen af læger på alle niveauer fra den studerende til speciallægeuddannelsen.

Ansøger bedes kvalificere sig i henhold til de 7 lægeroller.

Afdelingslægen vil indgå i vagt med dagtjeneste efterfulgt af vagt fra vagtværelse mandag til fredag, og dagtjeneste efterfulgt af vagt fra bolig lørdag, søn- og helligdage.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten mellem Danske regioner og foreningen af yngre læger.

Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling er en af fire hjerte-lungekirurgiske afdelinger i landet. Afdelingen foretager med enkelte undtagelser alle former for kirurgiske behandlinger indenfor hjerte-, lunge- og spiserørskirurgi hos voksne. Derudover foretages diagnostiske bronkoskopier, mediastinoskopier, eosophagoskopier og endobronkial ultralydsskanninger.

Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling er organisatorisk forankret i Klinik Anæstesi, Børn, Kredsløb og Kvinder (ABK), som er overordnet ledelse for Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling.

For yderligere information
Kan indhentes ved kontakt til Ledende overlæge Jens Grønlund, Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, mail jegr@rn.dk

Ansøgning
Benyt nedenstående link i forbindelse fremsendelse af ansøgningen, vedlagt CV og øvrige relevante bilag.