Jobbet "Overlæge til Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling i HovedOrtoCentret, Rigshospitalet." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
Med et ansættelsesområde, der omfatter Region Hovedstaden, med tjeneste ved Rigshospitalet, HovedOrtoCentrets Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, er en stilling som overlæge ledig til besættelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter. 
 
HovedOrtoCentret omfatter følgende klinikker: 
 
Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Anæstesi- og operationsklinikken, Klinik for Ergo- og Fysioterapi, Ortopædkirurgisk Klinik, Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik, Børneklinikken samt TraumeCenter og Akut Modtagelse. 
 
Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling dækker alle aspekter af det plastikkirurgiske speciale. Klinikken har et udstrakt samarbejde med alle kirurgiske specialer på Rigshospitalet.  
 
Stillingen ønskes besat med speciallæge med dokumenterede kompetencer indenfor det mikrokirurgiske ekspertområde samt en bred uddannelse inden for plastikkirurgi generelt. Ansøgeren vil få hovedfunktion inden for ekspertområde traume- og rekonstruktionskirurgi, samt almen plastikkirurgi. Desuden vil ansøgeren få funktion inden for alle klinikkens ekspertområder hvor onkologisk plastikkirurgi udgør en stor del, naturligvis med mulighed for opdyrkning af specielle interesseområder. 
 
Der vil blive lagt speciel vægt på, at ansøgeren har dokumenterede kompetencer indenfor det mikrokirurgiske ekspertområde. Der lægges desuden vægt på, at ansøgeren kan  dokumentere undervisningserfaring med hensyn til at kunne varetage præ- og postgraduat uddannelse. Stillingen er forbundet med formaliseret vagt/vagtforpligtelse.  
 
Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for kompetenceområderne: kommunikation, samarbejde, ledelse / administration, sundhedsfremme, akademikerrollen og professionalisme. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for overlæger.
 
Yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til klinikchef Michael Vestergaard på tlf. 35 45 89 79 
 
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 15. oktober 2018 kl. 12.00. 
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.