Jobbet "Radiografer til Team 2, Radiologisk Afd. OUH Odense" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 27, stuen, 5000 Odense C

Dit næste skridt
Vi søger en radiograf (fuld tid) til fastansættelse pr. 1. januar 2019 eller efter aftale, samt en radiograf til besættelse af barselsvikariat pr. 1. december 2018 eller efter aftale. 
 
Team 2:
består af 33 engagerede radiografer, der med patienten i centrum arbejder med CT, abdominalintervention og ultralyd. 
Vi har seks af de nyeste high-end CT-skannere (fire GE og to Siemens) og udfører alle typer af undersøgelser og behandlinger, herunder hjerte-CT, kryobehandlinger og alle former for CT-biopsier.  
Derudover får vi i slutningen af 2018 et helt nyt abdominal interventionsrum fra Siemens, hvor vi bl.a. foretager RFA, PTC, MWA og anlægger ureterstents. 
 
Sammen med vores radiologer laver Team 2 også ultralydsvejledt RFA ved hjælp af fusionerede CT-billeder og andre former for biopsier, og vi hjælper til i Ultralydsafsnittet. 
 
Fra efteråret 2018 har vi etableret et observationsrum, hvor vi selv modtager og observerer alle dagspatienter til interventioner. Rummet vil dagligt være bemandet af en af radiograferne, som har ansvaret for dagens undersøgelser samt klargør til næste dag. 
 
I teamet har vi også en gruppe af visiterende radiografer, som visiterer CT-undersøgelser og hjælper med booking af patienter. 
 
Vi har daglig åbningstid for planlagte undersøgelser mandag - torsdag frem til kl. 22.00 samt fredag kl. 7.30 - 14.30.
Som fastansat skal du derfor regne med skiftende arbejdstider, som tilrettelægges ud fra vores vagttyper, som pt. er: Tidligvagter, dagvagter, 12-timersvagter, aftenvagter og nattevagter.
Som vikar vil du skulle dække dagvagter og 12-timersvagter. 
 
Der arbejdes frem mod Nyt OUH, og vi afprøver nye metoder for at imødekomme mere effektive og patientorienterede arbejdsgange. 
 
Vi er uddannelsessted for radiografstuderende, og der er tre kliniske vejledere ansat i Team 2. 
 
Vi forventer, at du som radiograf: 
 • kan sætte patientens behov i centrum 
 • arbejder selvstændigt og med høj faglighed 
 • er opdateret i den nyeste viden inden for CT og har erfaring med CT-skanninger 
 • har stor fleksibilitet over for skiftende arbejdsopgaver og arbejdstid 
 • trives med et til tider højt arbejdstempo 
 • er omstillingsparat, ser muligheder frem for begrænsninger 
 • er positiv, engageret, hjælpsom og samarbejdsorienteret 
 • er indstillet på at udvikle dig sammen med faget 
 • har dansk autorisation som radiograf (et krav) 
 
Vi tilbyder: 
 • et udviklingsorienteret miljø med højt specialiserede undersøgelser, hvor fagligheden er i top 
 • varierende opgaver inden for CT, UL og abdominal intervention 
 • engagerede, hjælpsomme og dygtige kolleger 
 • en uhøjtidelig omgangstone i afdelingen  
 • en åben, ærlig og engageret ledelsesstil 
 • systematisk kompetenceudvikling 
 
Ansøgningsfrist 
Hvis du kan se dig selv som vores nye kollega i et fantastisk team, så skynd dig at skrive en overbevisende ansøgning og send den via linket. Indikér, om du søger fast stilling, vikariat, eller begge. Sidste frist er 18. oktober, og vi afholder ansættelsessamtaler 25. oktober. 
 
Ansættelse   
Region Syddanmark anvender tre måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst. Vi indhenter børneattest.   
 
Generelt om Radiologisk Afdeling   
Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 335.000 undersøgelser på årsbasis, og vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner.   
 
Lean-princippet er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.   
 
Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde. Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL-stafet og Vi Cykler Til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter.   
 
Lægefagligt er afdelingen specialiseret i otte sektioner:   
Angio-Thoraxsektion, Neuroradiologisk sektion, Abdominal-radiologisk sektion, Ultralydssektion, Onkoradiologisk sektion og Muskuloskeletal sektion/ pædiatrisk radiologi samt Mammaradiologisk sektion.   
 
Radiograferne er specialiseret i seks teams:   
Team 1 arbejder med MR, almen onkoradiologi. Team 2 arbejder med CT, abdominal-radiologi og ultralyd. Team 3 arbejder med muskuloskeletal radiologi, pædiatri, thorax, CT og UL. Team 4 arbejder med neuroradiologi og almen radiologi. Team 5 arbejder med karradiologi og almen radiologi, og Team 6 arbejder med mammaradiologi. Den daglige ledelse varetages af afdelingsradiografer.   
 
Du kan besøge vores hjemmeside på www.ouh.dk/radio   
 
Vil du vide mere   
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Dennis Maaløe Andersen på tlf.: 24 52 10 13 eller via e-mail dma@rsyd.dk   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.