Region Nordjylland

National og Tværregional IT

Hadsundvej 190, 9000 Aalborg

Fællesregional Systemadministrator til ApoVision

Har du lyst til at arbejde med systemforvaltning af et fællesregionalt it-system? Og kan du koordinere og skabe fremdrift i en kvalitetstyret udviklingsproces? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fællesregionale og nationale it-systemer, og søger i den forbindelse en Fællesregional System Administrator (FSA) til at varetage forvaltningen af den fællesregionale sygehusapoteksløsning, ApoVision.

ApoVision er under opgradering til en MS Dynamics NAV 2017 platform, og anvendes til indkøb, salg, lager- samt logistik på sygehusapotekerne i alle fem regioner i Danmark. Den nye opgraderede version overdrages til Region Nordjyllands forvaltning i marts 2019 og den kommende Fællesregionale System Administrator ansættes til at forvalte den opgraderede løsning i samarbejde med et dedikeret udviklingsteam, som skal samarbejde tæt omkring kvalitetsstyring og udvikling af ApoVision.

Om jobbet
Som FSA skal du stå for opbygningen af den fællesregionale systemforvaltning af ApoVision i samarbejde med et udviklingsteam, som består af fire erfarne medarbejder med indgående kendskab til ApoVision.

I skal sammen sikre en succesfuld overgang fra projekt til forvaltning, når det opgraderede ApoVision idriftsættes i de fem regioner. Samtidig får du forvaltningsansvaret for den eksisterende ApoVision løsning, som er under udfasning. Dine opgaver vil have en både administrativ, kontraktlig og teknisk karakter.

At varetage systemforvaltningen af ApoVision omfatter også samarbejde og kontakt til en fællesregional organisation, som består af en forretningsstyregruppe, brugergrupper og en kvalitetsenhed. Gennem arbejdet med forretningsstyregruppen, som du sekretariatsbetjener, sikrer du afrapportering og opfølgning på kontrakter. Til forretningsstyregruppen skal der udarbejdes beslutningsoplæg, business cases samt budgetforslag. Derudover indgår du i et fællesregionalt samarbejde med brugergrupperne omkring udvikling og kvalitetssikring af ApoVision. Her er fokus på styring af vedligeholdelsesopgaver og ændringsønsker i forhold til den aktuelle situation.

Koordination og prioritering af forskellige opgaver bliver en stor del af en spændende og udfordrende hverdag, ligesom du skal have løbende dialog og kontakt til leverandører og regioner. Sygehusapotekernes kvalitetsenheder bliver også en væsentlig samarbejdspartner, som du skal udveksle dokumentation med i henhold til aftalt kvalitetskrav.

Du bliver en del af et velfungerende team på otte erfarne medarbejdere i kontoret National og Tværregional IT. P.t. forvalter Region Nordjylland systemerne E-journal, Sundhedsjournal, Præhospital Patientjournal, Open Tele, Mavetarmkræftscreening, Laboratorieportalen, ApoVision og Sårjournalen – læs mere her.

Hvem er du?
Du har en relevant uddannelse, gerne inden for sundheds- eller informationsteknologi, kombineret med viden eller indsigt i den farmaceutiske branche, GAMP5-kvalitetskrav eller sygehusapotekernes forretning.

Fagligt har du en bred indsigt i sundheds-it og har flere års erfaring med projektledelse og leverandørstyring. Herudover har du økonomisk indsigt, og kan udarbejde budget og business cases. Du har god indsigt i de forretningsprocesser, der arbejdes med på sygehusapotekerne og kan se sygehusapotekernes behov på tværs af de fem regioner. Du skal være i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed. Du formår at fungere som et samlende punkt, der fastholder beslutninger og afgørelser over en længere periode. 

Din stærke faglige profil underbygges af en empatisk og behagelig personlighed, der er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed. Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer, og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Som kommunikator er du en dygtig formidler, der formår at ramme alle niveauer i en politisk organisation både mundtlig og skriftlig.

Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift. Du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer, at du kommer i mål med de opgaver, du står overfor.

Om IT
IT har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 41.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser. Parallelt med det drifter Region Nordjylland flere fællesregionale IT-systemer med ansvar for systemdrift, support og forvaltning.
Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kontorchef Lone Kaalund Thiel tlf. 2261 8804

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 23. oktober 2018.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført fredag d. 26. oktober 2018.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshuset
  • Kontaktperson
    Lone Kaalund Thiel
  • Adresse
    Hadsundvej 190, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Ledende lægesekretær, Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2018
  • Regionens jobnr.
    5073
  • Quick-nr.
    358353
  • Indrykningsdato
    08-10-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-10-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshuset
  • Adresse
    Hadsundvej 190, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Lone Kaalund Thiel
  • Stillingstyper
    Ledende lægesekretær & Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2018
  • Regionens jobnr.
    5073
  • Quick-nr.
    358353
  • Indrykningsdato
    08-10-2018
  • Ansøgningsfrist
    23-10-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.