Jobbet "Fysioterapeut til en vikarstilling på Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt
Vi søger en god kollega med lyst til at arbejde både med indlagte og ambulante opgaver. 
 
Om stilling 
Bornholms Hospital er et akuthospital i Region Hovedstaden for øens ca. 40.000 indbyggere samt de 600.000 turister som årligt besøger Bornholm. Blandt Bornholms Hospitals ca. 550 ansatte er 20 ansat i terapien, hvoraf 10 er fysioterapeuter. Terapiens personale består desuden af ergoterapeuter, sekretær, portør og én terapiassistent.  
 
I dagligdagen er arbejdet med indlagte patienter fordelt i tre grupper, med henholdsvis kirurgiske, medicinske og neurologiske diagnoser. Som nyansat vil du blive tilknyttet én af grupperne, og efter oplæring bliver du flyttet videre til næste gruppe, så du efter tur introduceres til fysioterapiens samlede arbejdsopgaver. Efter introduktion kan du indgå i vagtrul. 
 
Det ambulante arbejde kommer til en start til at bestå i holdtræning af hjerte-, KOL- og diabetespatienter. Holdtræning varetager du sammen med en kollega. Du vil gradvis blive introduceret til individuelle ambulante opgaver af stigende kompleksitet.  
 
Vi arbejder målrettet med at uddanne den enkelte fysioterapeut til at være ressourceperson for et eller flere områder, for at sikre at vi kan tilbyde træning og behandling af høj kvalitet. Samtidigt forsøger vi at holde et generelt højt fagligt niveau hos den enkelte terapeut, så vi har mulighed for at afløse og hjælpe hinanden i dagligdagen og kunne løse opgaver på alle afsnit i weekendvagter.  
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Vikariatet løber fra 1. januar til 31. december 2019 og er på fuld tid, 37 timer om ugen. 
 
Arbejdstiden ligger hovedsageligt i tidsrummet mandag til torsdag kl. 8:00 – 15:30 og fredag kl. 8:00- 15:00. Derudover vil der være vagter i weekenden ca. hver 9. uge og enkelte vagter på helligdage. 
 
Bornholms Hospital er udvalgt som udviklingshospital for Region Hovedstaden.  
 
Hospitalet er en røgfri arbejdsplads. 
 
Yderligere løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til koordinerende terapeut Søren Dam Jacobsen på mail: sjac0044@regionh.dk eller tlf. 38 67 18 08.
 
Søg stillingen 
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem, så de er os i hænde mandag den 5. november kl. 12.