Jobbet "Radiograf til Røntgenafdeling ved Dronning Ingrids Hospital" er udløbet

Grønlands Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

 

Røntgenafdelingen er placeret ved landshospitalet i Nuuk og er Grønlands eneste egentlige billeddiagnostiske afdeling. I 2019 har vi otte undersøgelsesrum. I 2007 blev alle røntgenenheder i Grønland fuldt digitaliseret. Der udføres konventionelle røntgenundersøgelser, gennemlysning, CT-scanning, mammografi, MR, samt ultralydsundersøgelser. Der udføres ca.15.000 undersøgelser om året på Dronning Ingrids Hospital.

Vores udstyr er moderne og nyt, hvor det meste er udskiftet i årene 2017 og 2018. Det er vigtigt for os, da godt udstyr er med til at sikre kvaliteten i vores i arbejde. Vi anvender bl.a. CT-scannerne Toshiba Aquilion ONE og Toshiba Aquilion Prime, samt MR-scanner Hitachi Aperto 0.4 Tesla.

Som radiograf godkender du selv billeder, ligesom vi selv giver iv-kontrast. Efter endt introduktionsforløb indgår du i vagtplanlægning med tilkald fra hjem.

 

Hvem er vi?

Vi er en lille atypisk afdeling i et tværfagligt miljø bestående af i alt 11 radiografer, sygeplejersker og sundhedsassistenter, to sundhedshjælpere samt en IT radiograf. Du bliver del af et stabilt og velfungerende team med en høj grad af selvstændighed, ansvar og faglige kompetencer.

Vi sikrer naturligvis en grundig introduktion, så du kan varetage dine spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Du har mulighed for medlemskab i en aktiv personaleforening, hvor sejlture, fælles arrangementer og kulturelle udflugter arrangeres.

Ved fastansættelse tilbyder vi et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

 

Hvem er du?

  • Interesse for og erfaring med specialet
  • Trives og evner at arbejde individuelt og målrettet med specialet
  • Engageret og besidder gode samarbejdsevner i forbindelse med fælles projekter
  • Erfaring med betjening af CT-scanner
  • Gerne erfaring med optimering af procedurer og udstyr
  • Erfaring med MR er en fordel, men ikke et krav
  • Som person er du ansvarsbevidst, handlekraftig og kvalitetsbevidst

 

Nuuk – Storby med enestående natur

I Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpin ski.

 

Tiltrædelse: 1. januar 2019 eller efter aftale

 

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

 

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

 

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.dk/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201810486)

Ansøgningsfrist: 9. november 2018

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved oversygeplejerske Anne Birgitte Jensen på tlf. (+299) 34 47 87 eller på e-mail: ABJ@PEQQIK.GL eller ved afdelingsradiograf Kai Holm på tlf. (+299) 34 49 77 / (+299) 48 74 05 efter kl. 12.30 dansk tid eller på e-mail: KAIH@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på tlf. +299 34 43 85 eller på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL.
 

Det grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.