Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens vej 13, 2600 Glostrup

Neuroanæstesiologisk Klinik, Rigshospitalet/Glostrup søger afsnitsansvarlig overlæge til det multidisciplinære intensivafsnit, Glostrup. Stillingen er ledig til besættelse den 1. februar 2019 eller efter aftale.

Vi søger overlæge i anæstesiologi med ekspertise i intensiv terapi og interesse for neurorehabilitering som afsnitsansvarlig overlæge for intensivafsnittet på Glostrup matriklen.
 
Ansættelsen vil være placeret i Neuroanæstesiologisk Klinik, Neurocentret, med tjeneste på Glostrupmatriklen.  
 
Er du indstillet på at arbejde som intensivist i en spændende klinik i god udvikling og med store fremtidige personlige og organisatoriske udviklingsmuligheder samt høje faglige ambitioner centreret omkring højt specialiserede funktioner på to matrikler, kunne denne stilling være noget for dig.  
 
Om Neuroanæstesiologisk klinik:  
Glostrup Hospital og Rigshospitalet fusionerede primo januar 2015. Neuroanæstesiologisk Klinik har nu funktioner på to matrikler, Blegdamsvej og Glostrup (Nordre Ringvej). Den samlede klinik varetager alle anæstesiologiske ydelser til de højt specialiserede funktioner indenfor neurospecialerne samt øjensygdomme og degenerative rygsygdomme. Videreudvikling af disse funktioner er godt i gang med visionen om sammenhængende patientforløb som den styrende faktor.  
 
På Nordre Ringvej er der 5 intensivpladser, som varetager intensiv behandling af medicinske og neurologiske patienter på Glostrup matriklen.
 
Der er iværksat et udviklingsprojekt mhp.¬¬¬¬at kunne varetage højtspecialiseret tidlig neurorehabilitering i det intensive regi, idet der er et fagligt behov og en regional plan for at samle de højtspecialiserede rehabiliteringsfunktioner på Glostrup.  
 
Matriklen har endvidere Respirationscenter Øst (RCØ), der varetager den højt specialiserede behandling af patienter med kronisk respirationshandicap i Østdanmark. Der er 4,5 faste speciallæger tilknyttet RCØ i dagtiden. Vagtfunktionen varetages af det øvrige anæstesiologiske vagtberedskab.  
 
Anæstesiafsnittet varetager anæstesi til øjen- og rygkirurgi på 7-9 daglige lejer samt 4 ugentlige lejer til dagkirurgisk gynækologi. Ca. 300 børn over 2 år bedøves årligt til øjenoperationer. Herudover bedøves patienter til ECT, endoskopi- og tandlægeprocedurer samt billeddiagnostiske procedurer. Der ydes anæstesiassistance til den øvrige matrikel. En stor del af øjenoperationerne foregår i et velfungerende dagkirurgisk regi.  
 
På Blegdamsvej varetages anæstesi til neurokirurgiske indgreb på 5 operationslejer, 3500 operationer, heraf ca. 300 børn om året. Særligt området omkring epilepsi – og parkinsonkirurgi er under udvikling. Herudover ydes årligt anæstesi til ca. 500 neuroradiologiske interventioner og omkring 700 MR scanninger med anæstesideltagelse, fortrinsvis børn samt til ECT-behandlinger.  
 
Et højt specialiseret opvågningsafsnit med 9 pladser ligger i tilknytning til intensivt afsnit og varetager omkring 3500 opvågningsforløb/år.  
 
Neurointensivt afsnit er landets største og huser 17 neurointensive sengepladser. På Neurointensivafsnittet behandles børn og voksne med CNS-sygdomme og behov for intensivbehandling, fortrinsvis pga. traumatisk hjerneskade, intrakranielle blødninger og tumorer, høje rygmarvslæsioner, status epilepticus og Guillain-Barré syndrom.  
 
I de akutte forløb udmærker klinikken sig ved stor kontinuitet i patientbehandlingen, idet patienterne fra neurointensiv terapiafsnit behandles både i forbindelse med operation og diverse neuroradiologiske undersøgelser og interventioner.  
 
Tværfagligt Smertecenter har funktioner på begge matrikler, men forventes samlet på Glostrupmatriklen i løbet af 2019.  
 
Det neuroanæstesiologiske professorat er placeret i klinikken. Begge klinikkens matrikler er præget af stor forskningsaktivitet, både internt og eksternt og i tæt samarbejde med andre specialer.  
 
Ansøgerprofil  
Vi søger en speciallæge i anæstesiologi med ekspertise i multidisciplinær intensiv terapi og interesse for specialiseret neurorehabilitering.  
 
Ansøger forventes at være klar til at se udviklingsmuligheder i den nye klinik og være indstillet på at give sit bidrag til udviklingen i Neuroanæstesiologisk Klinik og i Neurocentret.  
 
Ansøger kan indgå i speciallægevagtlaget i begrænset omfang, forudsat ansøger har nylig erfaring med anæstesi. Klinikken prioriterer kontinuiteten på intensivafsnittet højt.  
 
Løn- og ansættelsesforhold vil være i overensstemmelse med den gældende overenskomst.  
 
Om Stillingen  
Ansættelsen placeres i Neuroanæstesiologisk Klinik, Neurocentret, med tjeneste på Glostrup matriklen.  
 
Der er en speciallæge i døgndækkende tilstedeværelsesvagt samt en vagthavende til kl. 18:00 alle hverdage og i dagtid i weekender.  
 
Ansøgningen skal udformes således at dine kompetencer indenfor de 7 lægeroller fremgår, jf. Sundhedsstyrelsens publikation ”De syv lægeroller” (http://www.sst.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf).  
 
Yderligere oplysninger, inklusiv stillingsbeskrivelse, kan fås hos  
Klinikchef Kim Garde, telefon 35458067/50900407 eller kim.garde@regionh.dk.  
 
Ansøgningsfrist mandag den 12. november 2018, kl. 12.  
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt mandag den 26. november 2018.  
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Kontaktperson
    Kim Garde
  • Adresse
    Valdemar Hansens vej 13, 2600 Glostrup
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2019
  • Regionens jobnr.
    214674
  • Quick-nr.
    358777
  • Indrykningsdato
    19-10-2018
  • Ansøgningsfrist
    12-11-2018 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Adresse
    Valdemar Hansens vej 13, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Kim Garde
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2019
  • Regionens jobnr.
    214674
  • Quick-nr.
    358777
  • Indrykningsdato
    19-10-2018
  • Ansøgningsfrist
    12-11-2018 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.