Jobbet "Overlæge til Endoskopien, Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital med tilknytning til Pancreascenteret, Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme" er udløbet

Region Nordjylland

Mave- og Tarmkirurgi: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
En nyoprettet stilling som overlæge uden vagt er ledig til besættelse pr.1.februar 2019 eller efter aftale.
 
Hovedfunktionen (80%) er i endoskopien på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling og den resterende funktion (20%) er i Pancreas Centret på afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme.
 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i medicinsk eller kirurgisk gastroenterologi.  
 
Ansøgeren skal indgå i teamet af endoskopikere, der varetager både den avancerede og de generelle endoskopier i afdelingen. 

Den avancerede endoskopi omfatter alle former for endoskopiske procedurer herunder ESD, EMR og stentanlæggelse i såvel øvre som nedre GI-tract, Halo ablation, dobbelt ballonenteroskopi, SPY-ERCP, alm. ERCP, endoskopisk necrosectomi, cystogastrostomi og EUS med FNA mm.

Deltagelse i den avancerede endoskopi vil ske efter fornøden oplæring.
 
Ansøger skal indgå i det tværfaglige samarbejde på Pancreas Centret i afdeling for Medicinske Mave- og tarmsygdomme med ambulatorieaktivitet en dag ugentligt.
 
Det forventes, at ansøgeren ønsker at deltage i afdelingens forsknings- og undervisningsaktivitet.
 
Udetjeneste i endoskopiafsnittet i Hobro kan forekomme iht. overenskomstens regelsæt og primært i uddannelsesmæssige øjemed.
 
Yderligere oplysning om stillingen og en funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledende overlæge Inge Bernstein, i.bernstein@rn.dk eller Sekretær for Specialledelsen Susanne Hejlesen s.hejlesen@rn.dk tlf. 99 32 22 72