Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Ledende oversygeplejerske til Fælles Akut Modtagelse (FAM) Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Er du den nye ledende oversygeplejerske, der med vision, beslutsomhed og troværdighed, der sammen med den ledende overlæge kommer til at stå i spidsen for driften af FAM på Sydvestjysk Sygehus. På Sydvestjysk Sygehus har vi et velfungerende FAM, med dygtige og dedikerede medarbejdere, hvor sygehuset har udviklet sig fra at være et speciale sygehus til et akutsygehus.  
 
Kort om opgaven 
Vi søger en ledende oversygeplejerske, som i tæt samarbejde, med den ledende overlæge har lyst, evne og vilje til at arbejde med at implementere de overordnede strategier, der er gældende for Sydvestjysk Sygehus og Region Syddanmark. Herunder at sikre forsat kvalitet og udvikling af kerneopgaverne, de gode patientforløb i klinisk praksis, kompetenceudvikling, høj faglig kvalitet, effektivitet og produktivitet samt sikring af stabil drift. Du skal ligeledes medvirke til at skabe et godt uddannelsesmiljø, trivsel og udvikling for alle faggrupper, som grundlag for rekruttering og fastholdelse. Du skal vægte det gode lederskab i samarbejdet med de nære samarbejdspartnere samt evne at lede ledere til god ledelse. Du vil være en aktiv og synlig del i at udvikle samarbejdet på afdelingsledelsesniveau i forhold til kerneydelserne. Ligeledes er der i FAM mange samarbejdsrelationer, som udspringer af de tværgående opgaver. Her vil dine evner til samarbejde, dialog, synlighed, værdibaseret ledelsestilgang og til at skabe sammenhæng og værdi på tværs ved præventive løsningstiltag, blive vægtet højt. Der vil desuden være tværgående regionale opgaver, som du aktivt vil blive en del af.  
 
Du vil som del af afdelingsledelsen have ansvaret for FAM, som rummer de akutte medicinske -og kirurgiske patienter. Afdelingen modtager hovedparten af alle akutte patienter på sygehuset 43.000 patienter årligt, heraf 32.000 skadestuepatienter. 
 
FAM har en medarbejderstab på ca. 200 medarbejdere, samt et antal uddannelsessøgende. En af forudsætningerne for et effektivt og funktionelt FAM ligger i de standardiserede og tidsstyrede patientforløb, som løftes i tæt samarbejde med sygehusets øvrige afdelinger. Derfor er et tæt tværfagligt samarbejde helt essentielt både internt og eksternt. Du skal desuden være med til at skabe gode rammer for afdelingens uddannelses –og kommende forskningsaktiviteter.  
 
Personen 
Ansøgeren skal kunne dokumentere sygeplejeautorisation og relevant lederuddannelse, gerne på master eller kandidatniveau – samt en bred supplerende efteruddannelse. Herudover er det ønskeligt med ansøgere, der har dokumenteret flerårig ledererfaring for en større personalegruppe.  
 
Det anses for væsentligt, at den ledende oversygeplejerske kan agere i et politisk styret system og kan kommunikere på flere niveauer i organisationen. Ligeledes lægges der vægt på, at du kan formulere og følge mål og strategier, så der opnås resultater indenfor ledelsesområdet.  
 
Omdrejningspunktet for dit arbejde bliver din kommunikation, din evne til at samarbejde samt din evne til at koordinere dine medarbejderes og samarbejdspartneres indsats i forhold til arbejdet, der skal udføres i FAM. 
Du er en visionær leder, der med gennemslagskraft, evne til konfliktløsning og naturligvis professionalisme kan bidrage til afdelingens forandring, drift og udvikling. Du ser det som en spændende og vedkommende udfordring at lede en stor akut modtageafdeling samt skabe en sund økonomisk drift. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område. 
 
Ansøgning 
Ansøgningsfrist: d. 4.1.2019 
Ansættelsessamtaler afholdes d. 14. samt d. 21. januar 2019. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth 7918 2002 e-mail: Susanne.Lauth@rsyd.dk  
 
Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig? 
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Vi er et stort akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset, som du vil indgå i, blandt andet er byggeriet af den nye sengebygning i fuld gang og forventes at stå færdig i 2019/20. 
 
På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Som vores nye ledende oversygeplejerske vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 5. største by, Esbjerg. Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.energimetropol.dk Se mere om Esbjerg i videoen her.
 
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2019
  • Regionens jobnr.
    205678
  • Quick-nr.
    359625
  • Indrykningsdato
    12-11-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-01-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2019
  • Regionens jobnr.
    205678
  • Quick-nr.
    359625
  • Indrykningsdato
    12-11-2018
  • Ansøgningsfrist
    04-01-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.