Jobbet "Bioanalytiker/radiograf søges til Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET, Rigshospitalet" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt
 
2 fuldtidsstillinger er ledige til besættelse i KF-sektionen den 1. januar 2019 eller snarest derefter.  
Vi tilbyder et afvekslende og fagligt udviklende job. Dagligt udføres patientundersøgelser ved vores SPECT/CT-kameraer, PET/CT-scanner, lungefunktionsudstyr samt DEXA-scanner. Endvidere foretager vi GFR-målinger og fremstiller radioaktive lægemidler. Som bioanalytiker/radiograf vil du dagligt arbejde tæt sammen med alle klinikkens faggrupper.  
 
Som nyansat vil din mødetid være: mandag-torsdag: kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00, men når du er oplært vil din mødetid blive placeret inden for vores åbningstider: 
 
Mandag og onsdag:      kl. 7.00-15.30 
Tirsdag og torsdag:       kl. 7.00-19.00 
Fredag:                          kl. 7.00-15.00
 
Vi er en stor sektion med ca. 60 medarbejdere bestående af bioanalytikere, radiografer, lægesekretærer, læger, kemikere og fysikere. Vores mål er at give patienterne de bedst mulige undersøgelser.  
 
Afdelingen er i konstant udvikling, og vi udfører mange specialiserede behandlinger og undersøgelser. I vores forskningsaktive klinik deltager alle faggrupper i nationale og internationale kongresser med posters og foredrag. I løbet af foråret installeres endnu en PET/CT-scanner i KF-sektionen.  
 
Afdelingen har et godt arbejdsmiljø, og vi samarbejder godt både internt og tværfagligt med de kliniske afdelinger på Rigshospitalet. Hverdagen er spændende på afdelingen, og ikke 2 dage er ens.  
 
Du skal være uddannet bioanalytiker eller radiograf. Kendskab til specialet vil være en fordel, men ikke en forudsætning. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig have lyst til at arbejde i et speciale med tæt patientkontakt. Endvidere skal du have gode IT-egenskaber og flair for at arbejde med teknisk udstyr. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil og ansvarsbevidst i forhold til dit arbejde. Alder, nationalitet og køn er underordnet. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  
 
Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.  
 
Stillingen er til besættelse 1. januar 2019 eller snarest muligt herefter.  
 
Ansøgningsfrist: mandag den 17. december 2018.  
Ansøgning incl. CV, autorisation samt relevante oplysninger sendes via linket i opslaget. 
 
Kontakt 
Har du brug for yderligere information, kan du henvende dig til:  
KF-sektionens afdelingsbioanalytiker Birgit Krindel Beyer på telefon 35 45 95 03.