Jobbet "Er du sygeplejerske, pædagog eller ergoterapeut?" er udløbet

Region Midtjylland

SAU Højskolebakken Thorning

Skovvej 39, 8620 Kjellerup

Dit næste skridt
Bliv en del af et specialområde, hvor vi brænder for at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.
 
Er du på udkig efter nye faglige udfordringer – og har du lyst til arbejde på en af vores afdelinger,  Højskolebakken i Thorning, hvor vi dagligt arbejder ud fra vores fælles værdier; nysgerrighed, viden, lyst og vilje?
Har du erfaring med autisme i praksis? 
 
Så glæder vi os til at læse din ansøgning
 
Vi tilbyder
  • Autismepilotuddanelsen
  • faglig supervision og supervision med psykolog
  • en arbejdsplads, hvor vi har fokus på faglig udvikling
  • en arbejdsplads, hvor det psykiske arbejdsmiljø har høj prioritet
  • spændende opgaver med teamopbakning fra specialiserede kollegaer - du kan altid finde faglig sparring og opbakning i dit arbejde med borgerne
     
På Højskolebakken har vores borgere autisme, de er normalt begavede og kan have en psykiatrisk diagnose, adfærdsproblematikker og/eller en behandlingsdom.

Vores daglige arbejdsopgaver er kontakten og bostøtte til borgerne. Træningen i ADL færdigheder, sociale færdigheder og samarbejde med borgerne om hensigtsmæssige hverdagsstrategier. Du kommer til at ledsage borgerne til bl.a. lægebesøg og andre aktiviteter/aftaler ude af huset. Derudover er der en del skriftlige opgaver omkring dokumentation, samarbejde og formidling til samarbejdspartnere.
 
Du skal kunne finde faglig udfordring og arbejdsglæde i de små succeser i udviklingsarbejdet med vores borgere. Derudover trives du med det skriftlige dokumentations arbejde.
 
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter tværfagligt samarbejde højt, med henblik på at skabe den bedste sammenhæng i det enkelte borgerforløb. Du får et meget tæt samarbejde med Klinik for Retspsykiatri, lokalpsykiatrien, visiterende myndighed, kriminalforsorgen ect. Det vil være en fordel hvis du har autismeerfaring. 
 
Højskolebakken i Thorning og Skals er højt specialiserede afdelinger under Specialområde Autisme, som er Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme.
Vi tilbyder varierende støttetilbud med individuelle udviklingsmuligheder inden for alle områder af hverdagslivet.

Vi håber du har lyst til at høre mere om hvem vi er og hvordan vi arbejder – det er Charlotte Grove (daglig leder) tlf. 24 98 36 72 eller Maria Høgh (afdelingsleder) tlf.
23 46 02 79 klar til at fortælle mere om.
 
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn. Stillingen er på 30 timer/uge, tidsbegrænset i en periode på op til et år, med stor mulighed for forlængelse.
Vi håber du kan starte 1. februar, gerne tidligere hvis muligt. Der må påregnes døgnarbejde med rådighedstjeneste, samt dag/aften arbejdstider og hver 2. weekend. – Vi er fleksible hvis du drømmer om en vagtplan uden døgnarbejde.
 
Vi skal have din ansøgning senest den 17. december og afholder samtaler den 20. december. 
 

 
 Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale