Jobbet "Sygeplejerske til hæmatologisk ambulatorium, afsnit M, Sjællands Universitetshospital, Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Vestermarksvej 15-17, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Torsdag den 13.09.18 fik afdelingen tildelt "Patienternes pris" for vores måde altid at sætte patienterne i centrum. Beskrivelsen lød "....som patient ønsker vi [patienterne] en høj faglighed. Men fagligheden skal også pakkes ind i menneskelig egenskaber. Personalet skal lytte til, hvad vi siger, tage vores udsagn alvorligt og udvise nærvær og empati, så bliver forløbet bedre, og man føler sig tryg....".

Kan du også nikke genkendende til, at høj faglighed har en høj prioritet? og at specialet skal være specielt, spændende og udfordrende? Så læs videre…

Vi har nemlig en ledig stilling i vores ambulatorium. Stillingen er på 32/37 timer pr. uge og med weekendvagt hver 4. weekend. Vi ønsker at ansætte dig pr. 01.02.19 eller efter aftale.

Afdelingen har to integrerede afsnit, som er diagnoseopdelt, og som hver består af et sengeafsnit, et dagafsnit og et ambulatorium.

I vores ambulatorium kommer der patienter til behandling for myelomatose, akut leukæmi, kronisk leukæmi og benigne Hæmatologiske sygdomme. Der møder dagligt ca. 35 patienter til behandling. Nogle skal have behandling med cytostatika, andre lange eller korte antistofbehandlinger, mens andre igen skal have blodtransfusioner, et venesectio eller et subkutant stik og hjem igen. Men uanset hvilken behandling vores patienter skal have, tilstræber vi altid, at hvert besøg er unikt. Den gode relation, kontinuitet og medinddragelse er essentielle begreber i vores sygepleje. Derfor prioriterer vi højt, at hvert patientforløb er individuelt og tværfagligt tilrettelagt, og at det sker i et tæt samarbejde med patienten og de pårørende.

Sygeplejeudvikling- og forskning er en stor del af vores hverdag. Vi tilstræber at undersøge nye veje sammen med patienterne, i stedet for kun at gøre det om patienterne. Vi plejer at sige, at vi er en innovativ afdeling, men i bund og grund vil vi nok bare gerne det bedste for vores patienter. Vi udfordrer derfor ofte rutinerne i håb om, at det kan komme vores patienter til gavn. På nuværende tidspunkt er vi meget optaget af, hvordan vi kan give flest mulige behandlinger i hjemmet eller tættere på hjemmet. Vi er lige nu i gang med et projekt omhandlende hjemmebehandling med ”Kyprolis på CADD pumper”, samt ved at søsætte et andet projekt om ”HjemmeVelcade”. Læs en spændende artikel om udvikling i afdelingen.

Sygeplejegruppen er en meget homogen gruppe, der er bredt sammensat af novicer og eksperter, hvilket skaber en meget energisk, positiv og faglig dygtig personalegruppe, som brænder for specialet, og det at gøre en forskel for patienterne. Arbejdsmiljøet er præget af humor og respekt, både mono- og tværfagligt.  

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Gode og omsorgsfulde kolleger, både monofagligt og tværfagligt
 • Ambitiøse og ansvarsbevidste ledere
 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning
 • Faglig udvikling gennem deltagelse i afdelingens forskning- og udviklingsprojekter, kurser og erfaringsgrupper
 • Specialisering inden for det hæmatologiske speciale
 • Vi har tog og busdrift lige til døren og Holbækmotorvejen lige i baghaven

Det er en fordel

 • At du har hæmatologisk eller onkologisk erfaring
 • At du har kemokursus
 • At du har erfaring med at arbejde i ambulant regi
 • At du har kendskab til Sundhedsplatformen

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og se afdelingen. Du kan ringe til afdelingssygeplejerske Britta Louise Schack, 47 32 48 80 eller souschef Mia Skoropa, 47 32 48 81.

Praktiske informationer

Løn i henhold til overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist 19.12.18

Ansættelsessamtaler holdes løbende

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh