Jobbet "GENOPSLAG - Steno Diabetes Center Copenhagen søger diabetessygeplejerske" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Niels Steensens Vej 2, 2820 Gentofte

Dit næste skridt
Vil du være med til at udvikle et diabetescenter i verdensklasse? Har du erfaring inden for diabetesområdet både inden for behandling og undervisning af personer med diabetes, så er du måske vores nye kollega i klinikken på SDCC?
 
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en diabetessygeplejerske til vores klinik pr. 1. marts 2019 eller efter aftale, og gerne en sygeplejerske med erfaring indenfor sygeplejen til personer med type 1- og type 2-diabetes. 
 
SDCC er et af de få centre globalt, som kun fokuserer på diabetes, og som har forskning, uddannelse og sundhedsfremme tæt forbundet med patientbehandlingen. Der vil derfor være mulighed for at deltage i undervisnings- og udviklingsaktiviteter på tværs af enhederne i vores organisation.  
 
Klinikken blev i 2018 organiseret i fire større teams: type 1-diabetesteam, type 2-diabetesteam, team med højt specialiserede funktioner og kliniske specialistteams med øjenklinik, fodklinik, kliniske diætister, laboratorium og klinisk fysiologi. Patientbehandlingen foregår på to matrikler, SDCC-Gentofte og på SDCC Niels Steensens Vej.
 
Det tværfaglige samarbejde med læger, kliniske diætister, patientkoordinatorer, bioanalytikere, forskere m.fl. er højt prioriteret på SDCC.
 
Om jobbet 
Opgaverne som diabetessygeplejerske består primært af ambulante forløb med selvstændige konsultationer med screening for komplikationer, vejledning, undervisning, behandling og justering af insulin samt telefonrådgivning 24/7. De fleste sygeplejersker med type 1 erfaring indgår i denne telefonrådgivning, som har åbent alle dage i året.   
 
På SDCC har vi udviklet et 2-årigt kompetenceudviklingsprogram til diabetessygeplejerske, og derfor skal du være indstillet på at indgå i dette udviklingsprogram, som vi tilrettelægger ud fra dine kompetencer og erfaringer indenfor diabetesområdet.
 
Kvalifikationer 
Vi søger en sygeplejerske med flere års erfaring som sygeplejerske inden for det medicinske speciale. 
 
Vi forestiller os, at du har:  
  • erfaring med sygeplejen til personer med diabetes - bl.a.  med selvstændige konsultationer  
  • erfaring med justering af insulindoser og øvrig diabetesbehandling 
  • erfaring med og kompetence til at undervise patienter individuelt såvel som i gruppe 
  • gerne erfaring med glukosesensorer (continuous-glucose-monitoring (CGM) og insulinpumpebehandling (type 1-diabetesteamet) 
  • interesse for diabetesteknologi fx: apps, sociale medier  
Du skal være indstillet på et højt arbejdstempo i et spændende og tværfagligt inspirerende miljø, hvor vi er meget ambitiøse om at yde den bedste behandling og pleje til personer med diabetes. Derfor skal du have lyst til at bidrage til udvikling og nytænkning, som en naturlig del af dit arbejdsliv her på SDCC. 
 
Løn og ansættelsesforhold    
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster indenfor området. Arbejdstiden ligger primært i dagtiden mandag til fredag. Timetal kan aftales med hhv. 32 eller 37 timer ugentlig. 
 
På sigt vil du indgå i et vagtrul i telefonrådgivningen. Der vil i gennemsnit være 1-2 vagter pr. måned og i weekender. Aften/nat samt weekender og helligdage passes rådgivningen hjemmefra som en rådighedsvagt uden fremmøde. 
 
Kontakt 
Har du interesse for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen på tlf. 30 91 33 69, klinisk oversygeplejerske/teamleder Mette Glindorf på tlf. 30 91 30 72  
 
Ansøgning   
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning som indeholder: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.  
 
Ansøgningsfrist er: Søndag den 6. januar 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne 3 - 4, 2019. 
__________________________________________________________________
 
Om Steno Diabetes Center Copenhagen 
SDCC er specialiseret i behandling, forskning og forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik der fra 1. januar 2018 vil behandle 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. SDCC blev pr. 1. januar 2017 en del af Region Hovedstaden for at blive en del af et nyt visionært diabetescenter for hele regionen.  Du kan læse mere på www.sdcc.dk og følge SDCC på Twitter og LinkedIn.