Jobbet "Sygeplejerske til intern medicinsk afsnit M33, Medicinsk Afdeling i Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt
Brænder du for den akutte medicinske sygepleje? Så er det dig vi søger. 
 
Er du, eller kunne du tænke dig at blive en dygtig sygeplejerske?  
Kunne du tænke dig at blive en del af en engageret, faglig dygtig og bred personalegruppe… så er det lige præcis dig vi leder efter  
 
Om os
Vi er et lunge- og endokrinologisk afsnit med plads til 21 patienter. Vi modtager akutte medicinske indlæggelser af ca. 1- 10 dages varighed. Patienter udredes og behandles for akut forværring af KOL og astma, pneumoni, dysreguleret og nyopdaget diabetes samt de almene medicinske diagnoser. Du bliver derfor en del af både de akutte og korte indlæggelser, lange og komplekse indlæggelser samt palliative forløb. 
 
M33 består af en gruppe sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der brænder for den medicinske patient. Gruppen har en bred erfaring fra den nyuddannede sygeplejerske til sygeplejersker med 15 års erfaring. Vi værner om vores gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til alvor, humor, fleksibilitet og gode idéer.  
 
Vi prioriterer faglighed, gode kompetencer og udvikling højt og kan tilbyde uddannelse/kurser inden for endokrinologi, KOL og akutsygepleje. Vi har stor indflydelse på vores vagtplan, med mulighed for individuelle vagtønsker og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden med vagtbytte. 
 
Vores afdeling er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever. Vi har et velfungerende studiemiljø, som der er rig mulighed for at engagere sig i, hvis du har interesse for dette.  
 
Vi tilbyder 
  • Tilrettelagt introduktionsprogram med mentorordning de første 4-6 uger, herefter tilrettelægges efter dine behov. 
  • Mulighed for fordybelse i afsnittets mange fokusområder.
  • Kollegaer - unge som gamle, med erfaring der spænder fra nyuddannet til erfarne medicinske sygeplejersker.
  •  Indflydelse på planlægning af egne vagter i "MinTid".

Vi forventer, at du 

  • Har lyst til at være rollemodel for den gode sygepleje.
  • Tager ansvar i hverdagen.
  • Medvirker til, at patienterne tænker, at de er det helt rigtige sted.
  • Du skal trives med at tingene til tider kan gå stærkt, og du skal kunne lide at arbejde i et til tider travlt med spændende miljø, hvor du ofte har mange bolde i luften. 
Vil du vide mere om at være medicinsk sygeplejerske – så kig på nedenstående link:
 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med 3 weekender pr. 8 uger (3-3-2) eller hver anden weekend, 6-8 aften- eller nattevagter pr. måned.  
 
Stillingen er til besættelse pr. 1 februar eller snarest efter aftale. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. 
 
Medicinsk Afdeling har siden 1. januar 2015 været en del af Amager og Hvidovre Hospital og er beliggende på Rigshospitalet - Glostrup. 
 
Ansøgningsprocedure 
Hvis du vil vide mere om stillingen eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sanne Løjstrup Kristensen på telefon 38 63 27 20 eller læse mere om afdelingen på: www.rigshospitalet.dk     
 
Ansøgningsfrist 20 januar. Ansættelsessamtaler afholdes løbende 
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.