Jobbet "Speciallæge i psykiatri, neurologi, intern medicin eller almen medicin søges til nyetableret demensklinik i regi af Psykiatrisk afdeling Aabenraa" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt

Psykiatrisk afdeling Aabenraa søger speciallæge i psykiatri, neurologi, intern medicin eller almen medicin til nyetableret demensklinik i regi af ældrepsykiatrien i Aabenraa til besættelse 1. marts 2019 eller efter aftale.

Demensklinikken er et tværfagligt samarbejde mellem geriatri, neurologi og psykiatri i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger til organisering af udrednings- og behandlingsenheder for demens, hvor de tre specialer er lokeret side om side, fysisk og fagligt om demensudredning og behandling.

Brænder du for ældre patienter, demensudredning, kompleks differentialdiagnostik og samarbejde på tværs af specialer, vil dette være noget for dig.

Afdelingen er parat til at se på dine individuelle ønsker, -der er således mulighed for at arbejde på nedsat tid og stillingen er vagtfri.

Ledelsen af demensklinikken er forankret i Psykiatrisk afdeling Aabenraa.

Om ældrepsykiatrien i Aabenraa

Ældrepsykiatrien i Aabenraa udreder og behandler mennesker over 70 år med psykiatriske lidelser, samt varetager demensudredning i samarbejde med geriatrien og neurologien i Sygehus Sønderjylland.

Ældrepsykiatrien i Aabenraa består udover ældrepsykiatrisk ambulatorium og demensklinikken af et ældrepsykiatrisk sengeafsnit med 16 sengepladser med integreret åben/lukket funktion

Om stillingen

Som speciallæge i demensklinikken indgår du i tæt samarbejde med speciallæger indenfor de tre specialer samt teamet af speciallæger i psykiatri i demensklinikken og ældrepsykiatrien i Aabenraa.

Du refererer til ledende overlæge Psykiatrisk afdeling Aabenraa.

Om os

Ældrepsykiatrien i Aabenraa er en del af Psykiatrisk afdeling Aabenraa. Psykiatrien i Aabenraa har

  • Fælles akutmodtagelse og døgnbehandling i Aabenraa

  • Lokalpsykiatrier, beliggende i hhv. Haderslev, Tønder, Aabenraa og Sønderborg

  • OPUS for unge med ny debuteret skizofreni, ældrepsykiatrisk ambulatorium og oligofreni team i Aabenraa.

Afdelingens miljøterapeutiske fundament er relations behandling både i lokalpsykiatrien og sengepsykiatrien. Personalet uddannes løbende i relations behandling.

Afdelingen prioriterer forskning og der er mulighed for tilknytning til Forskningsenheden Psykiatrien i Sygehus Sønderjylland ved professor Elsebeth Stenager. http://psykiatrienisyddanmark.dk/wm475894

Psykiatrisk afdeling Aabenraa er nybygget, med moderne patientvenlige faciliteter med døgnrytmelys, sanserum, motionsrum, sportshal og flotte enestuer med badeværelse.

Psykiatrisk afdeling Aabenraa ligger i tilknytning til det somatiske sygehus i Aabenraa, hvortil der er et tæt samarbejde.

Aabenraa Sygehus ligger ved motorvejsafkørslen og er nemt og hurtigt at komme til.

Planer for psykiatrien i Region Syddanmark kan ses på www.regionsyddanmark.dk

 Se mere om Aabenraa  Kommune   Aabenraa

 

Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder. Ansøgere bør derfor i ansøgningen forholde sig til de 7 kompetenceområder og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne indenfor disse kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og FAS.

Du kan få yderligere oplysninger hos ledende overlæge Lene Høgh, telefon 51415118, mail lene.hoegh@rsyd.dk eller overlæge i ældrepsykiatrisk ambulatorium, Berit Nielsen telefon 99445512 mail  berit.nielsen@rsyd.dk

 

Ansøgningsfristen er mandag d. 21. januar kl. 12.00. Du ansøger ved at trykke på knappen ”søg jobbet”, uploade ansøgning, CV og uddannelsespapirer.

Vi glæder os til at høre fra dig.