Jobbet "Anæstesisygeplejerske til anæstesiafsnittet på Ringsted Sygehus" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted

Dit næste skridt

 

VI SØGER EN ANÆSTESISYGEPELJERSKE TIL MAMMAKIRURGISK OPERATIONSGANG PÅ RINGSTED SYGEHUS

 

Trives du i en travl hverdag med fokus på kerneopgaven? Så er du måske vores nye kollega.

Ringsted sygehus er specialsygehus for udredning og behandling af patienter med brystkræft i Region Sjælland. Afsnittet og sygehuset som helhed er en arbejdsplads med høj faglighed og med patienten centrum.

Vi arbejder i et højt tempo og med stor effektivitet for at overholde kræftpakke forløbene, men vores fokus er, at den enkelte patient skal opleve en professionel ro i den usikre og følsomme situation. Så er du anæstesisygeplejerske med fokus på patienten og fagligheden og motiveres du af en høj grad af selvstændighed i jobbet, er du måske vores nye kollega.

Vi søger en kollega med lyst til at arbejde i og udvikle anæstesien til den brystkirurgiske patient og du vil indgå i et fast team med to andre anæstesisygeplejersker.

Vi lægger stor vægt på

  • Et godt samarbejde i teamet omkring patienten

  • Høj faglighed

  • Er fleksibel og arbejder selvstændigt

  • Et godt arbejdsmiljø

  • God patientpleje

Stillingen er på 28 timer per uge, fordelt på mandag – onsdag, men ønskes en højere ansættelsesnorm kan stillingen kombineres med timer i anæstesiafsnittet i Næstved.

Anæstesiafsnittet er en del af anæstesiologisk afdeling på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse (NSR).

Aflønning er i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd.

Samtaler vil finde sted i uge 5

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave